Miért raknak mindig kilóméteres fűzőket a cipőkbe?
Figyelt kérdés
(lehet csak a kínai cipőkre vonatkozik, nekem eddig csak olyanok voltak) rendesen mindenhol befűzve a gyári cipőfűzőkből mindig olyan sok marad, hogy vagy két hatalmas hurok, vagy hosszú lelógó egyenes szál mindig problémás. dugdossa az ember zokni mellé, aztán vagy ott marad vagy nem. figyelgettem embereket, de nem soknak van így, aztán nem hiszem hogy mindenki cserélgetné a fűzőit rövidebbre2023. márc. 11. 08:48
1/2 anonim válasza:
Vágd le ha nem tetszik. Én is azt csinálom.
2/2 anonim válasza:
Volt már, hogy erősebben megszorítottam pl.: esőzés után, aztán egy idő után ellszakadt, így nyílván, hogy legyen pótolni a hiányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!