Vakítóan fehér a bőröm, hiába teszek bármit (napozás pl), a lábam akkor is kilométerekről világít :S önbarnítót próbáltam, de ronda sárgás lett és csíkos :S Tanácsok?
Talán fogadd el magad!
Hófehérkéknek (amilyen én is vagyok) egyébként sem ajánlott napozni.
Sajnos én is fehér bőrű vagyok nagyon, plusz anyajegyem is sok van és még szeplős is vagyok, még a vállaimon is. Szóval menekülök a nap elől, szoláriumot ki sem próbáltam még, mert elolvastam a szoliban hogy nem szabad, és nem akarok bőrrákban meghalni.
Maradok fehér. Nem baj, attól még lehetsz csinos! :)
Egyél sok sárgarépát!
De tényleg, a benne lévő kartoin elősegíti a barnulást.
Hát azon kívül, hogy sosem leszel kreol bőrű, fogyassz sok karotin tartalmú ételt. Ez véd valamennyire a leégéstől és egy pici színt is ad, ahogy felhalmozódik a bőrben.
Így nyáron minden nap/másnap egyél egy szál sárgarépát lereszelve, olajjal és friss citromlével. Utóbbiak segítik a felszívódást.
Ha nem vagy kövér semmi hátrányt nem jelent szerintem a fehér bőr. Max, ha van rajtad feléesleg akkor mutat jobban lebarnulva, mert optikailag vékonyít. De egy vékony lány fehéren is gyönyörű.
(Sajnos én fehér is vagyok, meg túlsúlyos is...)
Én is ugyan így vagyok. De nem napozok mert sok az anyajegyem és tudom, hogy úgyse barnulok le.
Szerintem fogadd el így magad. :) Ha nem akkor esetleg próbálkozhatsz önbarnító testápolóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!