Hasplasztika után mennyi idő mire újra elkezdhetek nagyobb távokat gyorsított tempóban gyalogolni? Mondjuk 40-50 kilómétereket?
Figyelt kérdés
nyáron kerékpár, télen meg ezt csinálom, mert a refluxomnak nem tesz jót a futás. úszni a csúnya bőröm miatt nem tudok, mert nagyon szégyellem. de nem akarok a műtét után visszahízni sem. ugye 1 hónp a műtét után ellehet kezdeni szépen edzegetni így?2013. dec. 16. 22:20
1/1 anonim válasza:
Nekem október elején volt hasplasztikám, most megyek vissza edzeni. Egy hónapja kellett költözni a céggel, akkor úgy éreztem, jól vagyok, de nem bírtam a megerőltetést, és utána megint alig bírtam mozogni. Én is féltem a hízástól, de szinte semmi sem jött rám vissza. Én egy hónap után max 1 órát bírtam sétálni, pedig nem vagyok lekvár. Vigyázz magadra, az egészséged fontosabb, mint az esetleges plusz 1-2 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!