Otthon nagyobb ajkakat?
Figyelt kérdés
próbáltam olajokat, szájfényeket, krémeket, de ezek hatása ugye csak alkalmi, ideiglenes, vagy teljesen hasztalan, nincs látszatja... műtéti beavatkozás drága és szintén nem tartós (félévre 90ezer). hogyan tudnék olyan hatást elérni kevesebb költséggel, és a felsorolt eszközök nélkül?2013. máj. 16. 07:55
1/10 anonim válasza:
Én egyszer dodzsememzés közben bevertem a számat, és 1 hétig szép telt vörös ajkaim voltak. :D
2/10 A kérdező kommentje:
hmm... :P most akkor minden alkalommal verjem magam szájba?! :/ ez nem teljesen kényelmes...
2013. máj. 16. 08:04
3/10 anonim válasza:
Van olcsó meg kényelmes. A kettő együtt nem jár.
4/10 anonim válasza:
tetováltasd azt nem kell fél évente, egyszer kerül pénzbe és jó ideig meg is marad. Más olcsó módszer nincs. Házipraktika sincs ha lenne nem lenne száj plasztika
5/10 A kérdező kommentje:
jogos!! köszi :)
2013. máj. 16. 09:05
6/10 anonim válasza:
Dörzsöld meg finoman vizes fogkefével, majd kend be vastagon hidratáló ajakápolóval.
Hagyd hatni kb 15-20 percig, majd a felesleget itasd fel papírzsepivel.
A dörzsölés eltávolítja az elhalt bőrdarabokat és vérbőséget okoz az ajkakban, az alapos hidratálás pedig kisimítja az apró ráncokat, ezáltal teltebbnek tűnnek az ajkaid.
Ha ezután használsz rúzst/szájfényt, sokkal szebben fog mutatni.
Fogyassz sok folyadékot. A vízhiányos ajkak gyorsan kiszáradnak, ezáltal kisebbnek is tűnnek.
Házi tippek közül én ezt szoktam alkalmazni. Nem a legtartósabb, de több, mint a semmi.
Hosszútávú hatást csak plasztikával tudsz eléri.
7/10 anonim válasza:
Lori: Ez egy igazán keskeny ajkú nőnek vajmi kevés, de akinek van valamennyi azon oylan szinten segythet hogy puhább lesz és ápoltabb.
8/10 anonim válasza:
dörzsöld be chiliporral vagy fahéjjal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!