Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek arról,...

Mi a véleményetek arról, mikor egy olyan nő visel keresztet a nyakában, akiről kilométerekről látszik, hogy nem vallásos? Ez nem ízléstelen?

Figyelt kérdés
Vagy ha vallásos is, nem illik a ruházatához a kereszt. Mert pl. csöcskidobós felső van rajta, és még miniszoknya is. Netán tetoválás is, és/vagy a viselkedése ribis.
2015. júl. 2. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Sajnos a vallásos jelképek eldivatosodtak, de férfiak és nők körében is. Nem ízléstelennek mondanám, hanem undorítónak, képmutatónak.

Még talán tavaly jártam asszem a H&M-ben és az egyik férfipóló láttán majdnem elhánytam magam (pedig ateista vagyok). Nyomtatott minta volt rajta, középen egy rózsafüzér, mellette két b___szott nagy kereszt és a mell résznél a római Castel Sant' Angelo-ról lemintázott angyalszobrok voltak...

2015. júl. 2. 21:42
 2/9 Shai-Hulud ***** válasza:

Miért lenne ízléstelen?

Az ő dolga, hogy mit aggat magára...

Semmivel nem tartom ízléstelenebbnek, mint például a pedofil papokat, vagy a félrekefélő családapát/családanyát, vagy a tolvaj kocsijában a szélvédő elé kilógatott rózsafüzért (olvasót), vagy ha egy kedves politikus eldönti, hogy akkor is neki van igaza, ha az ország nagy része nem ért vele egyet (és az utóbbi 20-25 évben rengeteg ilyen volt!)

Na EZEK az ízléstelen dolgok.

Az a nő azzal a kereszttel az égvilágon senkinek nem árt.

2015. júl. 2. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Amerikában hordják nagyon divatból ha kell ha nem. Itthon szerintem még nem is láttam keresztet divatból hordva, leszámítva a kis arany medált arany láncon, de az más kategória szerintem. Én soha semmilyen indíttatásból nem hordanám. Valahogy nekem mindig Madonna jut eszembe róla fiatalon, rajta sem tetszett. De nem kezdenék vinnyogni ha valakin látom, mert ha vallásos lennék akkor sem zavarna.
2015. júl. 2. 21:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Mivel nem vagyok vallásos engem nem sért és nem érdekel, a másik oldalról nem tudok nyilatkozni. De könnyű általában kiszúrni, hogy ki hordja divatból vagy mert az a vallási nézete. Akinek igazi arany vagy ezüst, kis visszafogott lánca van, az általában vallásos, akinek az ékszerén látszik, hogy Ebaről vagy H&Mből van, az általában divatból.

Amúgy meg vannak képmutató keresztények is, ebben szerintem semmi meglepő. (igazi ékszer + összeférhetetlen ruha vagy viselkedés)

2015. júl. 2. 22:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Én személy szerint ízléstelennek nem tartom, de viszolygok az ilyesmitől. Nem szeretem, amikor divatot csinálnak olyan szimbólumokból, amik szorosabban hozzátartoznak vmihez, főleg valláshoz, mozgalmakhoz. Ugyanilyen szánalmasnak tartom azt is, mikor a 12 éves műlaza kis csajok Che Guevarás meg marihuánás pólóban, geek feliratos sapkában flangálnak.
2015. júl. 3. 00:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Semmi. A kereszt már nagyon régen nem csak egy keresztény szimbólum, a rockerektől kezdve a páwákig minden divat stílus szívesen használja. Nem értem miért kell ezen pattogni.
2015. júl. 5. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Én fordított keresztet hordok. Sose vádoltak még vallásossággal.
2015. júl. 6. 13:20
 8/9 A kérdező kommentje:
az a sátánkereszt! :D Szóval nem is fog senki vallásossággal vádolni, ne aggódj.
2015. júl. 6. 22:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de a fordított keresztnek az égvilágon semmi köze nincs a sátánhoz, de mindegy...

Péter-keresztnek hívják, mivel Szent Pétert feszítették meg fejjel lefelé.

(első)

2015. júl. 7. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!