Melyik a legízléstelenebb körömlakk? Mi volt az, amit megvettél, felkented, lemostad és azonnal ment a kukába?
Neon narancssárga. A boltban nem olyan színnek tűnt az üvegben. Felkentem és hánytam.
De nem szeretem a kéket, a lilát és az ilyen agyament színeket sem.
Naturál párti vagyok.
Ú, az arany nekem sem jött be, meg a csillámos pirosas-rózsaszínes-lilás sem. Meg ezek a borzalmas türkizkék csillogósak se.
Érdekes mód az ezüst viszont igen, de abból is csak a glitteres meg a króm, a sime nem...asszem hideg a bőrtónusom és ez nem üti. Aki kreol, annak biztos jó.
Ízléstelennek nem mondanám, mert sztem minden szín tud jól kinézni valakin, de ezek nem tetszettek magamon vagy csak nem voltak az ízlésem:
- melegbarna lakkok (nem is állnak jól meg a végtermékre emlékeztetnek)
- szürke homoklakk (betonfíling... és emiatt az élmény miatt sima szürke lakkot sem kenek fel)
- félig áttetsző gyöngyház lakkok, vagy uilyen alapban csillámos cuccok... vhogy nekem undorító, ahogy átüt alattuk a bőr színe, de ahhoz meg túl tömények, hogy fedőlakk jelleggel használjam őket
- libafoszöld
- Shrek-zöld
- vakító neonszínek
- sárgásabb beütésű, köptetógyógyszer színű rózsaszín lakkok
- sárgászöld, zöldessárga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!