A piros körömlakk nagyon elszínezi a körmömet, hiába mosom le alaposan. Mivel tudnák kifehéríteni újra?
Ezért is van az alaplakk hogy ne színezze el a körmödet a színes lakk,legközelebb használd festés előtt.
Most vehetsz körömfehérítő lakkot,vagy vágd le és várd meg míg lenő, vagy reszeld le a felszínét polírozóval többet nem tudsz.
Ne használj olyan körömlakkot, ami nyomot hagy! (Nekem nem lenne hozzá ezek után bizalmam)
Bőven van választék olyanból is (ésszerű áron), ami lemosató..
Próbálkozz azokkal, amiket az előző is írt...
Áztasd hetente egyszer citromlébe a körmeidet, 20-30 percig. Ez leszedi az elszíneződést, meg úgy egyébként is jót tesz a körmöknek és a körömágynak.
De az előttem szólóknak is igaza van az alaplakkal kapcsolatban.
Tudjátok végül mi segített? :)
Anyuéknál kisikáltam a fürdőszobát, majd megpucoltam a házban az összes ablakot és láss csodát: a körmöm gyönyörű hófehér lett, szebb, mint valaha!
Nem tudom, hogy a kétféle vízkőoldó, vagy az ablakpucoló szer segített-e, de a végeredmény tökéletes! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!