A piros körömlakk nem hat idétlenül egy fiatalon?
Találtam itthon egy szép piros lakkot. Kifestettem a körmöm vele, és nagyon szép, holnapig szeretném rajta hagyni. Tudni kell rólam, hogy visszafogottan öltözködöm, a színeim inkább a szürke, sötétszürke, fekete és a sötét színek. Ezzel kicsit fel tudnán dobni magam. Szerintetek egy 17 éves lánynak milyen a piros lakk?
Köszi a válaszokat! :)
Szerintem nyugodtan, egyreszt a legtobb fiunak tetszik, masreszt a legtobb lany is szivesen hordja pirosan a kormet. Tehat ha masok velemenye miatt nem hordanad akkor nem kell addodnod, masreszt meg ha tetszik akkor nyugodtan hord igy.
Ja es en elit gimibe jarok, ezt csak azert mondom, h tudd nem azert ez a velemenyem mert valami sotet ribi vagyok, mert egy nagyon szinvonalas iskolaban, okos diakokkal is meno a piros szin :)
nekem mindig azt mondják hogy milyen színesen öltözködök.. tök vicces mert általában sötét színű felső farmer és sima sötétkék vászoncipő.. viszont... a körmeim mindig élénkek és nagyon színes sálakat és kiegészítőket hordok (színes táskák, fülbevalók karkötők, gyűrűk stb)
ezért azt mondom nyugodtan kend föl (minimum 2 rétegben)!
nem öregít nem leszel ribis, szerintem ez egy olyan sztereotípia ami a begyepesedett emberek agyából pattant ki. akkor lesz igénytelen ha nincs megreszelve a körmöd, vagy ha kikensz a bőrödre.
ééés ne foglalkozz másokkal, ha neked tetszik akkor jól érzed magad, ragyogni fogsz és mások nem köthetnek beléd (persze azért ez nem igaz szélsőséges esetekre) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!