Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon ízléstelen ha minden...

Nagyon ízléstelen ha minden újjamon gyűrűt hordok?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok. Nagyon szeretem az ékszereket. Különösen az ezüst gyűrűket. Régebben csak 2-t 3-at hordtam egyszerre de a barátnőm szerint a sok gyűrű nagyon jól áll nekem.

Nekem és a férjemnek is tetszik. Szüleim szerint viszont nem néz ki jól és nem esztétikus. Szerintetek?

2012. dec. 28. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem,hord azt ami neked tetszik.Nem ízléstelen,max fura.Nekem is volt egy időszakom,mikor minden ujjamon ezüst gyűrűket hordtam.
2012. dec. 28. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:
figyelj, ha neked tetszik, férjednek tetszik, akkor hordd:)
2012. dec. 28. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem túlontúl olcsó hatást kelt. Mint egy "füstös", akli mindent magára rámolt, amit csak talált.
2012. dec. 28. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:
nem gáz, tényleg, ahogy írták előttem: ha neked és a férjednek is tetszik, akkor ne izgulj:)
2012. dec. 28. 16:51
 5/6 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok mint te, a körülöttem lévőknek nem tetszik, de nem nagyon érdekel, inkább elmagyarázom nekik hogy miért tetszik és akkor kicsit elcsitulnak :)
2012. dec. 29. 12:24
 6/6 TrEx1999 válasza:
Szia, én 19 éves vagyok és szintén minden ujjamon arany gyűrűt viselek. Hozzáteszem fiú vagyok, de egyáltalán nem szégellem, mert egyszerűen imádom és nem tudok betelni vele. Nincs vele semmi probléma, csak sokaknak ízléstelen ahogy írtad, de csak azzal foglalkozz, hogy neked igenis is tetszik és így érzed jól magad. Engem pl egyáltalán nem gátol meg semmilyen tevékenységemben sem, mintha nem is lennének, néha el is felejtem, hogy viselem.:)
2019. jan. 9. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!