Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ez így már ízléste...

Szerintetek ez így már ízléstelen?

Figyelt kérdés

Rövidre vágott körmeim vannak, nem rágom és nem is olyan vészesen rövidek de semmiképpen sem hosszúak. Sokat lakkozom, szívesen díszítem. Sajnos nagyon gyengék a körmeim és nehezen nőnek szóval ritkán növesztem meg. Azonban szeretnék francia manikűrt csinálni illetve díszíteni is könnyebb lenne, de mivel magamnak lakkozom általában drogériákban kapható lakkokkal egy hétnél nincs tovább általában ugyanaz a szín a körmeimen. Szóval gondolkozom azon, hogy megnövesztem viszont a két kedvenc és leggyakrabban használt lakkom az a fekete és piros. Tudom, hogy a fekete igazán rövidebb körmökön áll jó illetve nem tudom szerintetek a piros hosszabb körmökön mennyire ízléstelen? Nem kéne sokat növeszteni, mert hál' istennek a körömágyaim nagyon hosszúak. Szóval szerintetek ez már nagyon nem jók?

[link]

[link]

2012. febr. 19. 21:26
 1/6 A kérdező kommentje:

Vagy talán még ezeknél is picit rövidebb. Kb ilyesmi hosszúra gondoltam

[link]

2012. febr. 19. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen okés ez a két szín ezekkel a hosszokkal..:)
2012. febr. 19. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hosszabb körmökön mindkét szín szebb.

Piros:

Ez szebb:

[link]

Mint ez:

[link]

Fekete:

Ez szebb:

[link]

Mint ez:

[link]

Szóval nyugodtan növeszd meg,nekem is kb. ilyen hosszúságúak a körmeim és gyakran festem pirosra. :)

2012. febr. 19. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocs az OFF-ért, de a kérdező-s első válasz link az porcelán vagy zselés műköröm?
2012. febr. 19. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Én utálom a hosszú körmöket, szerintem iszonyatos csúnya. A rövidebb inkább vagányabb, a hosszabb pedig nőiesebb. (szerintem) Az utolsó linked tökéletes lenne, és pont elég egy francia manikűrhöz is.
2012. febr. 19. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jók:) én hétvégére festem a körmeimet, legtöbbet sötétkékre vagy feketére. mert nekünk suliban nem szabad megnöveszteni vagy élénk színűre festeni:S
2012. febr. 23. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!