Szerintetek ízléstelen a piros smink?
Figyelt kérdés
A bőrömet (ami alapból fehér) kifehéríteném, mattítanám, piros matt szemhéjpúder (igényesen, több árnyalatban, fehérrel kombinálva, cicásra festve), fekete cicás tusvonal, matt piros száj, fekete ruha, piros fényes köröm. Buliba. Csak úgy az elképzelés kedvéért, bár nem találtam sok piros sminket a neten: [link] Barna szemem van és barna hajam. Szerintetek nagyon közönséges lenne? :-) A stílusomhoz abszolút passzol. :-)2011. febr. 27. 02:16
1/6 A kérdező kommentje:
Itt van barna hajhoz és szemhez, piros smink, de borzalmasan van megcsinálva, szóval csak a színek miatt linkelem be. :-)
2011. febr. 27. 02:37
2/6 anonim válasza:
Szerintem úgy néznél ki, mint egy piros szemű fehér nyuszi. Azok pedig nagyon aranyosak. Csapjál föl hozzá egy nyuszifüles hajpántot, és tökéletes leszel!
3/6 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem közönséges. főleg,ahogy leírtad az elképzelésed. nőies leszel nagyon :)
4/6 anonim válasza:
Hát modellfotókon kívül, élőben eddig még egyszer sem győzött meg a dolog, hogy helye van a világban. :D Borzalmasan kihozza az összes előnytelenséget, betegnek nézel ki, mint aki bevérzett, arról nem is beszélve, hogy ha a szem hangsúlyos, akkor a száj nem alapszabály is borulna.
Szerintem nem közönséges, csak szimplán csúnya. :D
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megcsináltam szürke szemfestékkel is, tényleg valamivel konszolitáltabb, szóval úgy megyek. :-)
2011. febr. 27. 15:08
6/6 anonim válasza:
Szerintem a szemedet semmiképp se fesd pirosra. A szádat és a körmödet nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!