Piros ruhához lilás smink? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Karácsonykor és szilveszterkor 2 piros ruha lenne rajtam. Ehhez illene a lila szemhéjfesték?2010. dec. 20. 08:25
2/9 anonim válasza:
Hát, bocsi, de ha ezt így kivitelezed, akkor már nem is kell a karácsonyfa, mert Te ott leszel helyette... :-/
3/9 anonim válasza:
Inkább arannyal emeld ki a szemed, a szádat pedig vagy színtelen szájfénnyel, vagy dögös, vadító vörös rúzzsal. Rajtam fekete ruha lesz mindkét alkalommal, és bézs smink.:)
4/9 A kérdező kommentje:
A lila nem teljes lila lett VOLNA. :D Arannyal vegyítettem volna, és csak lilás árnyalat lett volna benne, azért is írtam, hogy LILÁS smink.
Azért gondoltam, mert a körmöm végei lila csillámporosak.
2010. dec. 20. 08:49
5/9 anonim válasza:
Akkor fehér, vagy szürke ruhát válassz. A piros, és a lila árnyalatai eléggé elütnek egymástól, még akár ízléstelenséget is sugallhatnak.
6/9 A kérdező kommentje:
Nézzétek csak, ilyenre gondoltam volna: [link]
A ruha pedig olyan (a ruha az biztos), hogy a felső részében piros minták vannak fekete alapon, alul pedig teljesen fekete.
De ha ennyire összeegyeztethetetlen, akkor hagyom. :D
2010. dec. 20. 08:54
7/9 anonim válasza:
Esetleg lila helyett zölddel párosítani az aranyat? Akkor tiszta karácsonyi stílusod lenne.:)
8/9 anonim válasza:
Neeeeee :S akkor inkább arany v ezüst smink:)
9/9 anonim válasza:
Avon sminkestől hallottam egyszer sminkpartin, hogy piros felsőhöz a legjobb a lila vagy a bronzos/aranyos árnyalatok. Én piros felsőhöz legtöbbször lilát teszek fel, és egyáltalán nem néz ki rosszul^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!