Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Piros fölsőhhöz milyen smink...

Piros fölsőhhöz milyen smink illik?

Figyelt kérdés

holnap megyek bulizni, és piros fölsöben szeretnék menni.egyszerű ujjatlan sima tűz piros, minták nélkül, és nem tudom, hogy milyen sminkem legyen, pontosabban milyen színű szemhéj pudert használjak?

köszi a válaszokat

2010. okt. 29. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Én szürke vagy fekete szemhéjpúdert használnék
2010. okt. 29. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor a szememre bőrszínű-barna-sötétbarna festéket teszek szemhéjtussal és spirállal. A számat pedig pirosra festem.
2010. okt. 29. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Jaja, de ha nem kapsz most hirtelen fekete szemhéjpúdert, szerintem az is szép lehet, ha kihúzod fekete szemcerkával, vagy tussal :)
2010. okt. 29. 15:51
 4/7 Lost.Star. válasza:
0%
sztem legyen lila az a legszebb szin :D
2010. okt. 29. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:
maradj a feketénél. esetleg szürke
2010. okt. 29. 22:43
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, van sötét szürke szemhéjpuderom is meg sötét barna is.

Hu a lilát piroshoz kicsit merész lenne:D

Szerintem vagy szürke vagy barna lesz, kiprobálom mind2töt és amelyik jobb az lesz:)

köszönöm mégeccer h irtatok:)

2010. okt. 30. 09:08
 7/7 anonim ***** válasza:
A lila épp hogy nem merész, az a smink illik leginkább a piros felsőhöz! Ezt egy sminkestől hallottam, de akinek elég kifinomult az ízlése, az amúgy is észreveszi.
2010. okt. 30. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!