Számodra milyen egy ízléstelen nyakkendő?
Első válaszolóval ellentétben nekem a lila, pink "b.zis" nyakkendők kifejezetten tetszenek :D
Viszont a többi "válaszával" egyetértek xDDD
Az első által b.zisnak titulált nyakkendő nekem kifejezetten tetszik. Amúgy a nagyon gáz nyakkendők, amik mindig gázosak, alaklomtól és egyéb ruházattól függetlenül azok a mintásak. Nem kockás, csíkos, apró mintás, hanem pl az előttem szólók egyike által belinkelt malacos. Na az kész. De szerintem a nyakkendő is olyan, mint minden más ruha vagy kiegészítő. Vagyis függ a viselőjétől. Pl ha egy szívdöglesztő pasi vesz fel egy ronda nyakkendőt, akkor még az a ronda nyakkendő is lehet szép:) Viszont ha egy számomra közömbös pasi veszi fel ugyanazt a nyakkendőt, akkor ronda marad:)
Az is igaz, hogy vannak férfiak akiknek alapból a nyakkendő nem előnyös, sokkal jobb a kigombolt nyakú inges verzió, mert egyszerűen az jobban áll nekik. Persze ha kell akkor kell, de ha lehet választani, akkor vannak akiknek jobban áll ha nincs nyakkendő.
És tényleg az sem utolsó szempont hogyha valaki köt nyakkendőt, akkor passzoljon az inghez, zakóhoz, esetleg kékszemű pasinak kék nyakkendő, zöldszeműnek zöld, barnánál ezt már annyira nem ajánlanám. A barna nyakkendők ritkán szépek. NA de ez már tényleg részletkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!