Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nektek tetszik ez a táska?...

Nektek tetszik ez a táska? Most vettem egy ehhez hasonlót, szóval újságmintás, az alakja is ilyen. Szerintetek suliba lehet hordani? Egyedinek számít? Vagy ízléstelen? 15/L

Figyelt kérdés

ezek hasonlítanak rá:

[link]

[link]

2012. máj. 25. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyedinek nem egyedi, mert én fél Budapestet ilyenekkel látom szaladgálni, de amúgy nem néz ki rosszul, és hordható suliba.
2012. máj. 25. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszik,de ahogy már írták is elég sokan szaladgálnak ilyennel,így nem egyedi. De suliba is hordhatod.
2012. máj. 25. 19:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Ahol én lakom ott még nem láttam nagyon, de akkor ezek szerint van sok embernek..
2012. máj. 25. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon sok embernek van ilyen, ezért nem mondanám egyedinek, bár nálatok lehet, hogy annak számítanál, ha nem sok embernek van ilyesmi táskája. Szerintem nem ízléstelen, ha illik a stílusodhoz, személyiségedhet semmi baj nincs vele.

Ha elférsz benne, nyugodtan hordhatod suliba is.

Van néhány ismerősöm, akik kb. ekkora táskával járnak suliba, mindig csodálkozom, hogy hogy férnek el benne, de már rájöttem. Tanköny luxus, csak amit nagyon muszáj, azt hozzák, meg 2-3 füzetet és kész. Ez persze, hogy elfér benne.

De én azt gondolom, hogy ha sok cuccod van, de ezt hord, mert hamar tönkre fog menni.

17/L

2012. máj. 26. 10:52
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ, a táska egyébként még nagy is suliba szerintem mert ezektől nagyobb :D
2012. máj. 26. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!