Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tetszik ez a táska? (kép...

Tetszik ez a táska? (kép lennt) Ha nem, akkor miért nem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 7. 12:51
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Tucat táska, semmi extra és elvesz bennem minden, ha nem rekeszes megoldású. Nekem nem tetszik, ráad. fekete.

HAHÓÓÓ NYÁR VAN!!!!!

2011. júl. 7. 12:54
 2/31 anonim ***** válasza:

Attól függ hány éves nő horja... Szerintem picit "öreges", bár a masnik feldobják de akkor uncsi... :S

17/L

2011. júl. 7. 12:54
 3/31 anonim ***** válasza:
nekem alapból nem tetszenek ezek a nagy műbőr táskák vagy minek mondják.. 15/L
2011. júl. 7. 12:56
 4/31 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik! Jobban tetszenek a különlegesebb táskák, ez egy teljesen átlagos darab. De neked kell, hogy tetszen :)
2011. júl. 7. 12:56
 5/31 anonim ***** válasza:
Nem. Méterekről üvölt róla, hogy műbőr, tele van idétlen giccsekkel, amikkel a gagyiságát próbálják leplezni, de csak fokozzák. Az utolsó képen látható fodor szerű valamik különösen csúnyák. Egy szó: gagyi.
2011. júl. 7. 12:58
 6/31 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik. A fazonja, formája idősebb nőknek csinos, de fiatalabbaknak nemigazán. A masniknak, meg a díszeknek sem tetszik az elhelyezése. Nyáron nem is igazán jó a fekete, hagyd meg télre!!!!:)
2011. júl. 7. 13:00
 7/31 A kérdező kommentje:

Első: tudom ,hogy nyár van :D van sokféle, sokszínű táskám , pont azért vettem egy feketét, hogy legyen egy olyan, ami akármihez megy.

Linkelnétek olyan táskákat amik nektek tetszenek?:)

2011. júl. 7. 13:01
 8/31 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik, amolyan klasszikus, és a fodrosktól van benne kis extra. Igaz én 26 éves vagyok, nem 15 mint a válaszolók átlagéletkora..... így nyilván más tetszik.

Szerintem szép, én is hordok feketét, barnát, mert egy színes nyári ruha mellé pl. egy mintás, színes táska inkább bohóc érzetet ad. Egy mintás ruha mellé ez sokkal inkább való mint egy színes darab.

2011. júl. 7. 13:04
 9/31 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Hol vetted és mennyiért???????????
2011. júl. 7. 13:04
 10/31 anonim ***** válasza:

szerintem is öreges

nekem ez tetszene:

[link]

2011. júl. 7. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!