Tetszik ez a táska? (kép lennt) Ha nem, akkor miért nem?
2011. júl. 7. 12:51
22/31 anonim válasza:
23/31 A kérdező kommentje:
17:55ös válaszoló: attól a formától kiráz a hideg :S:S és szerintem is sokkal gagyibbak :)
2011. júl. 8. 23:42
24/31 anonim válasza:
Valóban ez a forma már ultra gáz. :)
25/31 A kérdező kommentje:
Mármint az én táskaformámra érted ,hogy ultragáz? ^^,
2011. júl. 9. 16:33
27/31 A kérdező kommentje:
És nyárra nem nagyon gáz fekete táskával járkálni? Mondjuk jó sok emberen látok fekete táskákat.. csak a fehért nem anynira tetszik, mert szerintem nem annyira megy pl. egy kék vagy egy pink felsőhöz, mint a fekete :|
2011. júl. 10. 22:02
28/31 anonim válasza:
Jaj ez olyan hülyeség hogy náron tilos a fekete táska minthogy télen csak sötét cuccokba lehet mászkálni. Mindenki azt vesz fel amit akarsz, ráadásul a fekete nörök divat és mindenhez megy. Én nemrég vettem egy oldaltáskát (fából van, belül virágos) kívülről fekete és nagyon jól néz ki. Most ne vegyem fel mert az nyáron nem trendi? Pfff. És akkor ha felveszek egy fekete szandált fehér táskát vegyek hozzá netán? Szóval hülyeség, hord nyugodtan
29/31 anonim válasza:
Hu, bocs a hibákért csak siettem. :)
30/31 A kérdező kommentje:
Az első válaszoló írta!! :D amúgy semmi baj, és köszönöm:)
2011. júl. 11. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!