2/8 anonim válasza:
a színe nekem se
szeretem a converseket, van is 2 converse csukám, imádom őket
de hogy ez az arany meg ezüst mánia micsoda, ezt nemtom...
4/8 anonim válasza:
Egy cipőnek elmenne, felvenném egy évben 4x-5x. Hasonló cipőm van, de az ezüst és nike. (Na jó, azért annyira még sem hasonló, de a forma kb... :D)
Ha neked ez a stílus tetszik, és bevállalnál egy ilyen (relativ) extrém darabot a mindennapokra, hajrá!
7/8 anonim válasza:
Én alapból nem vagyok oda, ezekért az arany cipőkért... Valahogy olyan kisebbségis.. (bocs a kifejezésért, de nem akartam nagyon rasszistának tűnni) ... nekem nem tetszik a stílusa és formája sem. de hát ízlések és pofonok!
8/8 anonim válasza:
Nem. Nem tetszik a színe (valami undorító) és a fazon sem annyira. Van pár lapos talpú ami ízléses ( pl egy egy sima fehér) de ez nagyon nem az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!