Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányomnak hol és milyen...

Lányomnak hol és milyen melltartót/topot vegyek?

Figyelt kérdés
16 éves lesz, de a melle nagyon kicsi, viszont nem akar örökre decathlonos 10-12 éveseknek való sportmelltartókat hordani, mert nem tud felvenni ujjatlan felsőket, mivel kilátszik a vastag pántja. Szerintem a legkisebb kosárméret is nagy neki. Emellett nagyon vékony alkat, és alacsony.
2023. febr. 17. 19:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi évesen egyedül is simán tud választani bármelyik plázában olyat ami neki tetszik.
2023. febr. 17. 23:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Te sehol. 16 évesen vesz ő magának, csak adj neki pénzt. Tezenis, h&m, new yorker, sinsay...
2023. febr. 18. 08:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Bralettek esetleg? Az kifejezetten jók A kosaras vagy kisebb mellre.

Amúgy 16 évesen már egyedül is tud vásárolni, majd ő választ.

2023. febr. 18. 09:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Kínai, New yorkerben jó bralettek vannak.
2023. febr. 18. 10:57
 15/18 anonim ***** válasza:
17%
Most fasziként kérdezem. A melltartó nevében benne van, hogy mellet megtartó eszköz. Na már most. Ha valakinek nincs melle, akkor tartani sem tud semmit, nem? Akkor meg minek? Akinek nincs lába, az se vesz cipőt, nem?
2023. febr. 18. 14:27
 16/18 Metionin ***** válasza:
70%
15. Én ha tehetem, nem hordok de ha nem feszül rám teljesen a felső, akkor kidörzsöli, ezért kell a bralette vagy a sport top. Van, akinek meg a bimbója üt át nagyon. Nem az egyetlen funkciója a tartás, sőt a bralette pont hogy nem tart semmit.
2023. febr. 18. 14:34
 17/18 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem érdemes körülnézni mindenhol, a szimpla Pepcotól kezdve a kifejezetten fehérneművel foglalkozó boltokig. Majd ő megtalálja, hogy neki mi a kényelmes, mi tetszik neki, ez nem a szülő dolga.
2023. febr. 19. 14:15
 18/18 K.O. ***** válasza:
100%
pepcoba nem mindig van, de a kinaikba mindig, es kis meretek is vannak
2023. febr. 20. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!