Melltartónál mit jelent az AA méret centiméterben?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy az A mértet az 12cm és a B méret az 12-14cm de akkor az AA méret mit jelent?2023. jan. 14. 07:38
1/12 anonim válasza:
Az AA méret a melltartók esetében azt jelenti, hogy a mell alakja és mérete kisebb, mint az A méret. Az AA méret általában 11 cm-nél kisebb mellkör alapján készül.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi
2023. jan. 14. 08:07
3/12 anonim válasza:
Gyakorlatilag a "nincs mell" kategória. Bármilyen gonoszan is hangzik. De már egy A-s mell esetében is el lehet gondolkodni, hogy érdemes-e viselni melltartót, AA-s mell esetében pedig pláne.
4/12 anonim válasza:
Centiben semmit, a szám jelenti a hátpánt hosszát.
A melltartónál a betűk a bordakosár körméretéhez viszonyított ARÁNYT jelentik, szóval ez mindenkin más.
Egy 95ös háton ez űrtartalomra mást fog jelenteni mint egy 65ös háton.
Ha a 95ös háton lévő melleket egy az egyben átraknád a 65ös körméretű nőre,
rajta az a mellszövet nem A kosár lenne, hanem
Ez egy amerikai tárblázat, de látod, hogy azonos űrtartalom lehet Akosár és HH is?
Azért mert a kosár mérete egy arány, a hátad méretétől függ.
Ezen kívül ezekből az adatokból semmit nem tudunk meg a melled alakjáról, kiáll-e a bimbó, lóg-e, stb. Kis mellre is lehet indokolt, ha lóg, és alá izzadsz.
6/12 Metionin válasza:
Szerintem az sokat elmond, hogy az imént beírtam a gugliba a méretem (65AA elvileg) és gyerek fehérneműket dobott ki. :D
7/12 anonim válasza:
Metionin, igen, de nagyrészt a 65 miatt, ahhoz azért tényleg rohadt kis picinek kell lenned.
8/12 Metionin válasza:
7. Igen, bár a vállam egész normál, derék felé nagyon "összemegyek", így mell alatt is nagyon pici körméretem van.
9/12 anonim válasza:
Akik ezeket kitalálják nem ismerik a számokat?
10/12 anonim válasza:
Akik ezeket kitalálták a világháborús mélyszegénység okozta alultápláltságtól girhes nőkre szabtak, ezért ilyen fura az összes ruhaméret 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!