Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sinsay melltartókról vélemény?

Sinsay melltartókról vélemény?

Figyelt kérdés
tudom hogy a sinsay nem olyan nagy minőség, viszont most akciósan tök jó árban találtam melltartókat és a modelleken elég jól néz ki de nem tudom mennyire lenne kényelmes és hogy milyen gyorsan menne tönkre a mosástól. Vélemény akinek van?
2023. jan. 18. 08:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A méretezés szerintem borzalmas és érdemes próbálni üzletben, nem pedig rendelni. Mert lássuk be, kész vicc, hogy XS-es pólót hordok, de XL-es melltartót kellett vegyek...

Nekem azok, amik csipkések, viszonylag gyorsan elkezdtek bolyhosodni. Ellenben a simák elég sok ideje bírják már.

Olyan problémám nem volt, hogy például lyukad vagy leesik a kapocs, pánt. Tényleg csak a bolyhosodás ami probléma volt eddig.

2023. jan. 18. 08:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem, vannak kényelmesek, különösen a sportmelltartók. Van olyanom is ami egy picit megfolyt, de lehet csak kihíztam :D

A méretezés is rendben volt eddig nálam mindig. A melltartók se nem bolyholóztak, se semmi, semmi bajuk nincs. Bár nem hordok olyan nagyon gyakran melltartót.

2023. jan. 18. 11:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem csipkés és pánt nélküli melltartóm van onnan.A csipkés jól bírja nem megy tönkre bár tény,hogy nem használom rendszeresen viszont a pánt nélküli az nagyon rossz volt.Megláttam,hogy milyen olcsó,ezért megrendeltem,de kár volt.A merevitő kijött belőle,ha mozogtam ezért szúrta a melkhasom,semmi tartást nem adott,anyaga hamar tönkrement és megrogyott,nagyon mozogós napokon pl tesi órán nem volt előnyös ,mert tényleg semmit se tartott egy tezenises pánt nélküli melltartóhoz képest.
2023. jan. 18. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!