Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kismellű Lányok/Nők! Hol...

Kismellű Lányok/Nők! Hol tudtok venni vagy rendelni szép, kényelmes és ideális méretű melltartókat?

Figyelt kérdés
80-85A a méretem, de a boltokban az A kosár 70-75ig van méretezve ami ugye szűk. 80-85-ös méretűt csak B kosárral találok. Néha szerencsém van és sikerül kifogni olyan B-set ami csak nagyon picit nagy rám vagy esetleg még jó is de ritka. Ha meg nagy rám az olyan gáz amikor pl: tesin öltözünk és úgy eláll h a mellbimbóm is látszik. (Mellettem öltöző lánynak is szoktam látni mindenét, gondolom nekem is látszij ha előre hajolok) Illetve kivágottabb felsőt se tudok felvenni mert abba is belelátni.
2022. márc. 4. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
2022. márc. 4. 21:25
 2/4 Metionin ***** válasza:
100%
Esetleg 75 A-s melltartó + az a pótló/hosszabbító betét bele a körméretébe?
2022. márc. 4. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

sloggiban vannak bralettek amik kis mellre tökéletesek. nekem 85a, esetleg 80a és a bralettekből az s is jó, mmég picit fogyok és zaz xs

illetve ott van midnen mréetre jó melltartó amit nagy mellre nem ajánlanék de kicsire simán

és szintén náluk mivel nem keményíik meg szivacsozzák agyon, vannak merevítőmentes melltartók, abból az s tökéletes

illetve én még womens secretben találtam 85a-t

2022. márc. 5. 10:00
 4/4 anonim ***** válasza:
H&M-ben és Tescoban szokott lenni.
2022. márc. 11. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!