Előfordulhat, hogy egy 160 centis,65 kilós lány számára a 85-ös melltartókörméret legyen az ideális?
Az úszós csajoknak szinte mellük sincs, szóval erről ennyit.
Tudod, agyalás helyett inkább menj be egy boltba és próbálgass fel néhány melltartót, ha nem tudod pontosan a méretedet.
Én 159 centi 49 kg vagyok, nekem 75A-s melltartó kell, de volt, hogy más számozású volt, mert éppen az volt jó, tudod, kínai számozás ennyit ér.
Ez nekem szól? Mert ha igen, azt kell mondjam, nem erősséged az értő olvasás. Világosan leírtam, hogy a melltartó KÖRMÉRETÉRŐL beszélek, de ha ebből nem vált volna egyértelművé számodra, hogy mit próbálok közölni, akkor sem értem, honnan szoptad, hogy a kosárméretre célzok, mikor még csak le sem írtam ezt a szót. Vagy ennyire hihetetlen, hogy valakinek 65 kilósan 84 centi (megmértem) legyen a mell alatti körfogata?
A 85-ös melltartó méret azért még nem durván elhízott. Mármint igen, kövérnek kövér, de nem a "durván" elhízott kategória.
Figyi, te meg 160 centi vagy, ahhoz kb. 50 kg kellene, hogy legyél (+- 5 kg, hacsak nem sportolsz komolyabban), tehát van rajtad 10 kg felesleg legalább. Ha hasra és mellre hízol leginkább, akkor simán reális ez a körméret. Főleg, ha azt nézzük, hogy a 75 még simán átlag, és csak 80-tól húsosabb, 10 kg felesleg meg nem olyan kevés azért.
10 kiló nem kevés, de nem is annyira sok, hogy 10 centi differenciát jelentsen, főleg, hogy amúgy egyenletesen hízom, nem kifejezetten felső testre. Már csak azért is így gondolom, mert 3 hónapja - amikor még 77,5 kiló voltam - mértem 88-89 centis körméretet magamnak; ezen kívül anno, 57 kilósan a derekam volt 74 centi, azaz annyi, amennyinek állítólag a mellkasomnak kellene lennie. :D Egyszóval paramétereket illetően valami nagyon félrecsúszhatott nálam.
De köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!