Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy néz ki az ideális pultos...

Hogy néz ki az ideális pultos lány, miért hiszik azt, hogy mind rib'nc?

Figyelt kérdés

Pultos lány vagyok,2 éve van barátom,nem örül neki,nyilván maradéktalanul én sem bíznék meg benne,mert féltékeny lennék,de tudom magamról,hogy akárki jönne oda,nem flörtölnék,csak a párom van és lesz. Miért általánosít mindenki,hogy enyelegnek mindenkivel?

Milyen ruhában mutat jól SZERINTETEK,na és hajjal az a pultos lány,akit nem ribinek néztek,hanem vonzónak? Csak szimpla kíváncsiság,mert általában egy pultoson pont azt találják vonzónak,hogy ha kihívó ( nem magam fényezem,én nem vagyok az ) :)

2015. okt. 22. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
azért altalánosít a legtöbb ember, mert ezt tapasztalták, filmekbe ezt látták
2015. okt. 22. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
egyszerű: ha nem pakolod ki a melled és nem vagy nyakig kivakolva, nincs természetellenes színre festett hajad, nem néznek ri bancnak.
2015. okt. 22. 19:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Nincs így egyik elhangzott tulajdonság sem :)

Mégis azt vettem észre,hogy a pasik leszólják őket,mégis tetszik nekik az a külső,és azt hiszik attól mert valaki pultos,az flörtöl,enyeleg is.

2015. okt. 22. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem azért szólják le, mert butának hiszik őket és sajnos van erre is példa.
2015. okt. 22. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!