Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen sulitáska ideális egy...

Milyen sulitáska ideális egy 16 éves gimis lány számára? Ti milyet vennétek/vesztek?

Figyelt kérdés
Linkelhettek képeket is:)
2013. júl. 27. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Én még csak most leszek 8.-os, de szerintem a legkényelmesebb a hátizsák, vagy az oldaltáska. (Nem az a plázacicás válltáska, amit manapság mindenki hord!)

Pl.: [link]

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 27. 10:01
 2/7 anonim ***** válasza:

A New Yorkerbe vettem 3000 forint körül egy táskát. A teteje így néz ki mint ennek, oldaltáska. Nagyon strapabíró, patentos :)

[link]

2013. júl. 27. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Most hirtelen nem találtam képet, de én egy szürke, mintás puma hátitáskát hordok. 17/l
2013. júl. 27. 12:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Én a színes hátizsákokat szeretem, o'neil, billabong, roxy...

Ilyenem van: [link] 16/L

2013. júl. 27. 17:06
 5/7 anonim válasza:
Néz körül a heavy tools-ba én ott szoktam venni.
2013. júl. 28. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Tesóm most fejezte be a 12. osztályt és egy sötétkék eastpak táskája volt/van.

Igaz én csak most leszek nyolcadikos de most én is egy EastPak táskát kaptam csak az enyém ne sötétkék hanem középkék.

és nagyon szép! Azt mondták strapabíró. De én láttam az üzletbe ahol vettük mintásakat is azok is jól néztek ki.

Sztem az mindenkinek jó lehet. (tesómnak és nekem is a hátizsák féle nem az oldaltáska van meg)

2013. júl. 29. 15:57
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyenem van csak kicsit sötétebb és másféle árnyalat! :)

2013. júl. 29. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!