Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, nekem milyen egy "ideáli...

Fiúk, nekem milyen egy "ideális" lány?

Figyelt kérdés

Külsőre és belsőre is gondolok... :)

Kort és nemet is légyszi! :D

2013. márc. 2. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Hogy a tiéd milyen arról fogalmam sincs :)

Az enyém: Szeretem az alacsony, kics lányokat (158-160cm-ig :D ) de lehet átlagos magasságú is. Fekete vagy sötétbarna haj, ugyanilyen szem (nem cigány :) ) Természetesen szép, nem kell rá smink ;)

Belsőre a szokásos: kedves, legyen meg vele a közös hang, legyen kulturált és igényes magára és a környezetére bla bla.

Ilyesmire gondoltál?

Amúgy ez csak az ideál, ilyen álom szerű :D Nem csak ilyen lányok jöhetnek szóba, hanem bárki.

Lány vagy?

20F

2013. márc. 3. 10:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Az első és legfontosabb, hogy ha cigizik, akkor onnantól abszolút 0 esélye van.

Külsőleg: Alacsony, 164-5 vagy alatta.Barna, egyenes, mellig érő haj, barna szem.Ne legyen kövér.A mell nem igazán fontos, de egy 75B-s mell ideális, de ha kisebb az sem baj.A nagyobb nem annyira jön be.A feneke sem fontos annyira, de ha már megemlítettem, akkor az ideálisat elmondom: Ne legyen túl nagy, elég a picit formás is.

Ne legyen sok smink rajta, valamint a műköröm sem jön be.

Belsőleg annyi a fontos, hogy ne cigizzen, ne beszéljen csúnyán és ne hallgasson One Direction meg Bieber-t.Nem zavar, akr rap,rock,pop, 50-es évek, opera, bármi, csak JB meg 1D-t ne.További előny, ha romantikus típus és kimutatja a szeretetét.

És 15-16 éves.Bár ahogy egy tegnapi kérdést olvastam, a 15-16 éves csajoknak 20+ pasi kell, szóval itt kiestem a szitán.Viszont akiknek meg a korombeliek bejönnének, vagyis a 14 évesek, ők meg számomra éretlenek, szóval tegnap megfogadtam, hogy egy pár évig még nem érdekelnek a csajok, csak a szórakozás.Hisz ez a kor erről szól:)

17/F

2013. márc. 3. 12:55
 3/10 anonim ***** válasza:
honnan tudjam, hogy mi neked az ideális lány?
2013. márc. 3. 20:26
 4/10 A kérdező kommentje:

hoppá... elírtam.. nekteket akartam írni... siettem... XD

és igen, lány vagyok...

köszi a válaszokat!

2013. márc. 6. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Ugye nem hallgatsz One Direction?:D
2013. márc. 6. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Ugye nem hallgatsz One Directiont?:D
2013. márc. 6. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:

A szőröstalpú zsírosbajszú yeti k*rva anyját a kcsög lassú netemnek.

Sz0pja le magát

2013. márc. 6. 20:04
 8/10 A kérdező kommentje:

neeem.. amúgy vicces hogy amiket leírtál majdnem mind igazak rám.. (asszem)

162 cm vagyok, fekete, egyenes, derékig érő haj, nem vagyok kövér (asszem... XD), a többi testalkati kérdést nem mondom el, nem cigizem, nem beszélek csúnyán, nem hallgatok JB-t és 1D-t (viszont K-pop-ot igen...), menthetetlenül romantikus típus vagyok és 15 éves vagyok. :D nekem a 20+ pasik már túl időseknek számítanak (mármint most).. a leidősebb fiú barátom most lett 19 éves, de nála idősebbekkel nem szoktam beszélgetni... igazából ő is ilyen kivétel-szerű... ált csak 15-16-16 évesekkel szoktam barátkozni (mármint nem az hogy másokkal nem szeretek, hanem környezet miatt nálam egykorúakkel vagy 1-2 évvel idősebekkel barátkozom...

de mondjuk kicsit néztem hogy neked számít hogy ne beszéljen csúnyán a lány (nekem is számít hogy ne beszéljen csúnyán egy fiú), ehhez képest meg rögtönutána "A szőröstalpú zsírosbajszú yeti k*rva anyját a kcsög lassú netemnek. Sz0pja le magát"... ilyenkor úgy meg tudok lepődni embereken...

2013. márc. 6. 21:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Ezt nem durvaságból vagy tényleges gyűlöletből írtam, hanem inkább vicces akart lenni.

Egyébként szerintem más, ha egy nő és más, ha egy férfi káromkodik.

És néha szoktam csúnyán beszélni, de nem azért, hogy megbántsak valakit vagy hasonló, hanem szórakoztatás céljából.Ugyanis osztálytársaim rengeteget röhögnek rajtam, pl. amikor kiakadok valamin és akkor elengedhetetlen, hogy csúnyán beszéljek.Persze ha olyan a társaság, simán visszafogom magam, de előttük nem kell, talán azért is, mert csak fiúk járnak az osztályba.Ha jól emlékszem lány előtt nem káromkodtam még.

És azért társaságban sem minden 2. szavam az, hogy bmeg. meg k. anyád

2013. márc. 6. 21:50
 10/10 A kérdező kommentje:
hát jó... te tudod... :D
2013. márc. 6. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!