Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Számátokra milyen az...

Fiúk! Számátokra milyen az ideális lány/nő? Milyen belső tulajdonságokat képvisel és milyen lenne külsőleg?

Figyelt kérdés
Rengeteget hallom a fiú osztálytársaimtól/ismerőseimtől, hogy soha nincs egy olyan lány sem, aki számára ideális. Pont ezért kérdezem, nektek milyen az ideális, "tökéletes" hölgy és hogy találtátok meg őt, már ha megtaláltátok?
2013. máj. 3. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is legyen ápolt, körmei levágva, haja tiszta, ruhái méretben legyenek jók rá és ne legyenek koszosak, szakadtak, szája tiszta legyen, fogai épek. Ne bűzölögjön izzadtságtól, cigitől, piától mert az kiábrándító. Mindig mosolyogjon és ne legyen rajta kiló vakolat mert az tré. A fiúk értékelik a humort, bírjuk ha egy csaj vágja a vígjátékokat, idézni is tud belőlük, nagy piros pont a perverz viccekért vagy csípős beszólásokért (persze ha poénból gondolja). Külsőre mindegy szinte, legyen alacsonyabb a fiúnál hogy ha átöleljük, hallja a szívünk dobogását, az ideális. Én szeretem a nagy szemeket azok olyan babásak, rögtön vigyázni kell az olyan csajra:) Extra pont ha nem nyavalyog mindenért, lehet kissé fiúsabb is, nem bőgi el magát pl vagy nem velem tárgyalja ki a sztárpasikat, hanem legyen művlt, lehessen vele beszélgetni filmekről, könyvekről, kiállításokról, satöbbi. Stílusa szinte mindegy csak ne tűnjön ribancnak mert az gáz ha szinte ráderőlteti magát a csaj..

Na ennyi remélem segítettem :D

F/15

2013. máj. 3. 20:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem csak nekünk, lányoknak van igényük. Ez teljesen érthető amit leírtál, de manapság nehéz ilyet találni. Már értem, miért mondják mindig a srácok, hogy nincs a közelükben normális lány, persze ez nekünk rohadt sértő. Köszi az értelmes választ, továbbiakat várok még!
2013. máj. 3. 22:17
 3/3 anonim válasza:
Kedves,ápolt,ne legyen olyan kis nyávogós, vicces titokzatos,ne adja könnyen magát,az nem baj ha picit teltebb az átlagnál de ha meg van az összhang,aranyos arc akkor jöhet a teltebb és a vékonyabb is :) meg millió egy dolgot lehetne még írni,majd csak találsz egy pasit akinek pont te kellesz ;)
2013. máj. 5. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!