Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A push up melltartók kisebbek...

A push up melltartók kisebbek méretben, mint a többi?

Figyelt kérdés
Mert én A voltam(legalábbis azt hittem hogy csak voltam) eddig, pár hete felpróbáltam egy b-s push up-ot és jó volt. Ma kíváncsiságból pedig felpróbáltam egy b-s "T-Shirt bra-t" és azt már nem töltötte ki. Ilyenkor mi van, mert eléggé elszomorít hogy még mindig nagyon picik. 17 éves vagyok és még mindig full lapos
2022. máj. 6. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A melltartó méretezés úgy működik, hogy nagyon sok tényezőt figyelembe kell venni.

Az egész méret táblázat a pánt méretéből indul (ez a szám), és a kosárméret az ehhez mért ARÁNYBAN megy felfelé (ez a betű)

Ha a hátpánt hosszabb vagy rövidebb, ugyanaz a volumenű kosár más méret lesz.

Ezen kívül számít a kosár kialakítása is, hiszen mindenkinek kicsit más forma a melle, máshol csatlakozik a testhez.

Szóval könnyen lehet, hogy más szabásmuntából más méret kell, mert a mellszövet máshogy tölti ki.

És ja, különbség van két gyártó azonos mérete közt is.

2022. máj. 6. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Igen, a pushup kosarak belül kisebbek, mintha a kosárméret arra vonatkozna, ami kívül látszik. Vagyis nem amilyen mellre jó, hanem amilyet csinál.

Legalábbis nekem szivacs nélküli melltartóból általában a C jó (de van, hogy B), viszont ami szivacsos, abból a C is kicsi. Nem is értem, B felett minek bele szivacs, nagyon hülyén nézek ki az 50 kilómmal 2 dinnyével a mellkasomon :D Ráadásul a felső is nagyon feszül már ezen a méreten.

Vedd azt, ami kényelmes, jól áll. A méretezés meg csak útmutató. Ahogy a cipők esetén is, itt is vannak eltérések.

Ja és ne légy szomorú, a kis mell nagyon menő! Jön a nyár és rengeteg csinos felsőt felvehetsz anélkül, hogy a melltartópántot kéne rejtegetned. Gyönyörű kivágott hátúak meg pánt nélküli felsők, ruhák vannak. Sajnos nekem ez nem opció, a pánt nélküli melltartó meg ezek a ragasztósak is csak bizonyos méretig érnek valamit, ahol csak takarni kell, de tartani nem tudnak :(

2022. máj. 6. 17:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó épp ez az:/ nem merek melltartó nélkül semmit felvenni, mert hanem semmim sincsen, ezért még a toppokat is vele hordom és néha sírhatnékom is van már miatta
2022. máj. 6. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:
14%
Akkor meg kell műteni és jobban érzed magadat:)
2022. máj. 6. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne idegeskedj. Van, aki 27 évesen is full lapos, mégis olyan csinos, hogy az embernek leesik az álla.
2022. máj. 6. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Márkától és fazontól is függhet, nekem is vannak olyan darabok amik egyszerűen olyan formájúak hogy nem tölti ki a mellem, de az egyel kisebb meg túl kicsi. Márkák között is lehet különbség.
2022. máj. 7. 08:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!