A push up melltartók kisebbek méretben, mint a többi?
A melltartó méretezés úgy működik, hogy nagyon sok tényezőt figyelembe kell venni.
Az egész méret táblázat a pánt méretéből indul (ez a szám), és a kosárméret az ehhez mért ARÁNYBAN megy felfelé (ez a betű)
Ha a hátpánt hosszabb vagy rövidebb, ugyanaz a volumenű kosár más méret lesz.
Ezen kívül számít a kosár kialakítása is, hiszen mindenkinek kicsit más forma a melle, máshol csatlakozik a testhez.
Szóval könnyen lehet, hogy más szabásmuntából más méret kell, mert a mellszövet máshogy tölti ki.
És ja, különbség van két gyártó azonos mérete közt is.
Igen, a pushup kosarak belül kisebbek, mintha a kosárméret arra vonatkozna, ami kívül látszik. Vagyis nem amilyen mellre jó, hanem amilyet csinál.
Legalábbis nekem szivacs nélküli melltartóból általában a C jó (de van, hogy B), viszont ami szivacsos, abból a C is kicsi. Nem is értem, B felett minek bele szivacs, nagyon hülyén nézek ki az 50 kilómmal 2 dinnyével a mellkasomon :D Ráadásul a felső is nagyon feszül már ezen a méreten.
Vedd azt, ami kényelmes, jól áll. A méretezés meg csak útmutató. Ahogy a cipők esetén is, itt is vannak eltérések.
Ja és ne légy szomorú, a kis mell nagyon menő! Jön a nyár és rengeteg csinos felsőt felvehetsz anélkül, hogy a melltartópántot kéne rejtegetned. Gyönyörű kivágott hátúak meg pánt nélküli felsők, ruhák vannak. Sajnos nekem ez nem opció, a pánt nélküli melltartó meg ezek a ragasztósak is csak bizonyos méretig érnek valamit, ahol csak takarni kell, de tartani nem tudnak :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!