Nők, hogy lehet, hogy egyik nap olyan, mintha nagy melletek lenne, máskor meg látszik, hogy nem is?
Figyelt kérdés
Többféle melltartót használtok?2023. febr. 7. 00:11
1/13 A kérdező kommentje:
Akikre vonatkozik…
2023. febr. 7. 00:12
2/13 anonim válasza:
Szerintem tök evidens, hogy viseléstól mindig nagyobbnak tűnik, mint anélkül.
3/13 anonim válasza:
Igen, létezik push-up melltartó, ha erre gondolsz. Én nem hordok, mert kényelmetlen, de szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki szeret ilyet hordani. Ez olyan, mint a hajhosszabbítás.
Nem átverni akarnak bárkit is, csak szimplán így érzik jól magukat, így tetszenek maguknak.
4/13 anonim válasza:
Push up olyan vastag, mintha tényleg lenne melle az illetőnek, elég átverős :D
5/13 anonim válasza:
ma 00:37
Push-up sosem volt "vastag"!
Tuti hogy pasas vagy és fogalmad sincs a melltartó típusokról!
Hasonlíts össze egy Push-upot egy normál melltartóval!
Ugye, hogy nincs semmi lényegi külömbség a kosár vastagságát tekintve?
"Push-up", magyarul "fel tolja" a mellet és azért látszik nagyobbnak, nem a kosár vastagsága miatt látszik nagynak!
6/13 anonim válasza:
Még csak push-upot se kell hordani hozzá, hogy más méretűnek tűnjön egyik napról a másikra. Én pl bralettet hordok általában, így kisebbnek tűnik, mint amikor rendes kosaras melltartót veszek fel, mert kicsit leszorítja.
7/13 anonim válasza:
azt ugye vágod kérdező, hogy akár a ciklus is befolyásolja a mellméretet? Nekem ha menstruálok, szinte egy teljes kosárnyira megduzzad.
8/13 anonim válasza:
Minden melltartófazon másmilyen látványt eredményez, ennyi a titok.
9/13 NTBS válasza:
Push-up. Mikor leveszed róla, óriási csalódás.
10/13 anonim válasza:
Minden melltartó fazon más méretű melleket csinál, sőt még a formája se mindegy milyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!