Lányomnak hol és milyen melltartót/topot vegyek?
Figyelt kérdés
16 éves lesz, de a melle nagyon kicsi, viszont nem akar örökre decathlonos 10-12 éveseknek való sportmelltartókat hordani, mert nem tud felvenni ujjatlan felsőket, mivel kilátszik a vastag pántja. Szerintem a legkisebb kosárméret is nagy neki. Emellett nagyon vékony alkat, és alacsony.2023. febr. 17. 19:18
2/18 anonim válasza:
16 évesen szerintem már simán el tudod küldeni vásárolni a barátnőkkel, aztán majd felpróbálja őket és kitalálja melyik kémyelmes neki.
Ekkora méret szerintem lesz a legtöbb fast fashion helyen, pl H&M, és vannak pánt nélküli fazonok is.
3/18 anonim válasza:
16 eves. Nyugodtan el lehet mar engedni a kezet es hagyni, hogy o valasszon. Bemegy egy plazaba, probalgat es majd eldonti, hogy mit akar.
4/18 anonim válasza:
Ugyan így vagyok 19 évesen. Legtöbbször a kínaiba nézek olyat amibe közepes méretű szivacs van, így azt a hatást kelti hogy jó rám, tart is valamit.
5/18 anonim válasza:
Pepco-ban vettem vékony pántos varrás nélküli melltartókat (balettdressz alá kellett), 1-2 ezer forintos áron vannak.
6/18 anonim válasza:
Minek akkor melltartó? Nekem 75/B, de én sem hordom.
17/L
7/18 anonim válasza:
Minek a melltartó, ha nincs is melle? Majd ha megnő, vesz.
8/18 anonim válasza:
Mert o szeretne? Mert igenis bizonyos helyzetekben kellemetlen, ha atlatszodik a bimbo vagy ugy az egesz melled?
A tapasz meg eleg kenyelmetlen amugy, mielott mondanad, en nem szeretem.
Na meg attol meg, hogy kis meret, lehet neki kenyelmesebb melltartoban.
De egyebkent is szerintem halal mindegy.
Ha akar, hordjon!
9/18 anonim válasza:
Ha akar hordjon, az ő dolga. Ahogy pedig a korábbi válaszolók is írták: H&M, New yorker, kínai
10/18 Metionin válasza:
Nézegessen braletteket, én is azt hordok oda, ahova a sport top nem jó. Bármelyik pláza üzletben, Sinsayben, Pepcoban van és szépek is, anélkül, hogy ki lennének tömve szivaccsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!