Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha valaki Louis Vuitton-t...

Ha valaki Louis Vuitton-t hord a tömegközlekedésem, te elhiszed hogy eredeti?

Figyelt kérdés

Szerintem tök gáz tömegközlekedésen luxus designer cuccot hordani, mert még akkor sem hiszik el hogy eredeti ha tényleg az. Mert mittomén kaphatta a gazdag rokonától, vagy összekuporgatta rá valahogy stb...

De ezek a cuccok olyan társadalmi státuszt prezentálnak, amivel összeegyeztethetetlen a tömegközlekedés.

Ha valakinek designer cucca van, az minimum egy 20 milliós kocsiból szálljon már ki, ha kérhetem.

2022. dec. 2. 18:51
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

LV minőség tekintetében az utóbbi években nagyon ócska lett, legtöbb táskája pedig nem is bőr, hanem "canvas", ami igazából egy sima bevonatos PU réteg. Tipikusan az a márka, ami státusz szimbólumra megy, nem pedig minőségre.

Ettől függetlenül engem marhára nem érdekel ki mit hord a villamoson, nekem is van két luxus designer darabom és ha például sietek valahova és nem akarok a parkolással vesződni, akkor simán felszállok vele tömegközlekedésre, vagy ha megyek valamilyen eseményre és tudom hogy inni fogunk és nem sikerül taxit hívni (péntek és szombat este van hogy fél órát is kell várni míg a belvárosban jut egy embernek szabad taxi) akkor is simán hazamegyek vele tömegközlekedéssel. De nyilván nem napi szinten ezekben közlekedem, csak egy-egy különlegesebb alkalomkor. Hétköznapokban középkategóriás táskákat használok, mint Michael Kors, Karl Lagerfeld, Furla, Coach.

2023. dec. 7. 11:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!