Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha valaki Louis Vuitton-t...

Ha valaki Louis Vuitton-t hord a tömegközlekedésem, te elhiszed hogy eredeti?

Figyelt kérdés

Szerintem tök gáz tömegközlekedésen luxus designer cuccot hordani, mert még akkor sem hiszik el hogy eredeti ha tényleg az. Mert mittomén kaphatta a gazdag rokonától, vagy összekuporgatta rá valahogy stb...

De ezek a cuccok olyan társadalmi státuszt prezentálnak, amivel összeegyeztethetetlen a tömegközlekedés.

Ha valakinek designer cucca van, az minimum egy 20 milliós kocsiból szálljon már ki, ha kérhetem.

2022. dec. 2. 18:51
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:
Hát, nem tudom, azért az első oldal legtöbb kommentelője inkább a frusztrált paraszt kategóriába esik nálam, akik szerint mindenki egy magamutogató majom, akinek éppen tetszik 1-2 különlegesebb darab.
2023. jan. 11. 19:27
 22/41 anonim ***** válasza:
Nekem van eredeti LV táskám (anyukámtól örököltem) és felszállok vele a tömegközlekedésre, mert Zuglóban lakom és a II. kerületben dolgozom. Mire átverekedem magam reggel a dugóban (lévén, hogy kizárólagosan 9 órakor kezdődik a munkám), addig BKV-val ezt az útvonalat 3x megteszem oda-vissza. Nem máskülönben, ha munka után mennem kell valahova, akkor egy kínszenvedés a belvárosban parkolóhelyet találni.
2023. febr. 7. 21:00
 23/41 anonim ***** válasza:
Egyébként meg csak itthon hiszi mindenki hogy olyan proli dolog tömegközlekedni, érdekes más nyugat európai nagyvárosban a gazdagok is tömegközlekedést használnak. Menj el egyszer és utazz párizsi metróvonalon. Több chanel van mint az Adrássyn.
2023. febr. 7. 21:03
 24/41 anonim ***** válasza:
Nem tömegközlekedni proli, hanem azért megvenni egy táskát, hogy mindenki lássa, hogy neked lv táskád van. Mert te nem a minőségért veszed meg azt a táskát. Ilyen (de akár jobb) minőséget ugyanis töredék áron is kapsz, ha egy kicsit is képben vagy, hol mit kell venni. És akit érdekel a minőség az képben van. Az tény, hogy mango áron nem kapsz minőséget, de milliókat sem kell fizetni érte. Te a logót, feliratot fizeted meg. Ami csak arra szolgál, hogy reklámozd magad. Na, ez a proli.
2023. febr. 8. 06:53
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

De mi van akkor ha meg valaki nem a markaja miatt veszi meg az adott dolgot es nem azert mert villogni akar vele, hanem mert tetszik neki a taska, nem talal olyat a piacon amivel potolhatja, szimpatikus neki a taska ikonikus multja es hasonlok...

En is vettem egy pre loved LV Alma BB-t, mert imadom a formajat, a mintajat. Evekig viseltem tobb, formara hasonlo taskat, de eljott az a pont, hogy beruhazzak a fent emlitett taskara, mert mindig is igazabol kizatolag AZT akartam. Nem vagyok gazdag, nem jarok 20 millas autoval, sajat hitelmentes lakasom viszont van, igy nem vagott foldhoz, hogy kiadok egy dragabb darabra. Ezen kivul egyebkent meg van osszesen 4 db taskam, 1 Michael Kors amit official sale alatt vettem kb 40 ezerert, a tobbi meg Zara es Mango, illetve egy utazo taska. Szoval lehet ezt esszel csinalni. Azt meg tovabbra se ertem hogy miert okoz egyesekben frusztraciot, hogy masok milyen markat viselnek fuggetlenul attol, hogy eredeti e vagy nem. En abszolut nem erzem magam tole rosszul ha mas fake taskat hord, es az se erdekel rolam mit gondolnak, azert ruhazok be egy magasabb arkategoriaba pozicionalt darabba, mert egyszeruen jol esik.

2023. febr. 8. 08:46
 26/41 anonim ***** válasza:
Szerinted érdekel, hogy te milyen táskát hordasz? Ez egy anonim fórum, ahol bárki leírhat bármit, anélkül, hogy nagyon megbántaná a másikat. Ezért írom itt, hogy prolinak tartom azokat az embereket, akik többnek akarnak látszani annál amik. De ezt soha nem mondanám a szemedbe, mert élőben csak rábaxnék, ha kimondanám az őszinte véleményem.
2023. febr. 8. 09:11
 27/41 anonim ***** válasza:
52%

"Szerinted érdekel, hogy te milyen táskát hordasz?"

"Ezért írom itt, hogy prolinak tartom azokat az embereket, akik többnek akarnak látszani annál amik"

Ha annyira nem erdekelne teged, hogy ki mit hord, akkor nem kategorizalnad oltozkodes szempontjabol oket.

Szamomra ez a gondolkodasmod sokkal prolibb, mert ez egy olyan dolog ami belulrol fakad es az ember egesz lenyet meghatarozza.

2023. febr. 8. 09:28
 28/41 anonim ***** válasza:

Van azért itt pár válaszolónál gond a toronyban. :D

Egy öltözetből majd nyilván te mint random emberke meg tudja állapítani, hogy több mint ami. Még ha egy fél órás beszélgetés után vonná le valaki a konklúziót, de az alapján, hogy látsz valakit reggel az utcán/bkkn, elég szánalmas.

2023. febr. 8. 11:10
 29/41 anonim válasza:
40%
Azért itt tényleg vannak bajok. Nekem is van sok designer cuccom, én a szüleimtől kapom ajándékba, vagy félrerakott pénzből ruházok be rá, ha semmi másra nincs szükségem. Szerencsére nem vág a földhöz minket sem néha-néha, ha másra nem kell a pénz, csak elinflálódna, egy bőrtáska meg majdnem örök darab, plusz egyszerűen boldoggá tesz, mert szeretem ezeket a designereket. Apukát meg az teszi boldoggá, ha szép dolgokat adhat néha a szeretteinek, olyanokat, amikre nagyon vágynak. Ez teljesen normális, csak sajnos Magyarországon kevesebben tehetik meg, hogy minden átlag kiadás mellett étteremre, nyaralásra vagy designer cuccokra költsenek. Máshol azért ez átlagosabb dolog, de azért nálunk is vannak így páran hidd el. És nem csak a csalók meg a politikusok rokonyai. Ugyanakkor Budapestre költöztem, 4 éve vagyok egyetemista és bizony a tömegköz a leggyorsabb és legegyszerűbb mód bejárni a suliba/ jönni-menni a városban. New York manhattani részén és hasonlóan zsúfolt világvárosok központi részeiben csak az idióták, a taxisok meg a turisták járnak autóval. Ez teljesen normális, ahogy már előttem is írták, nem csak a csórók járnak ám villamossal/ metróval, vagy azzal ami éppen elvisz. Lehetne jó autóm, de állna csak a garázsban, vagy elkésnék mindenhonnan és parkolni sem tudnék normális helyen ha csak nem mélygarázsos plázába megyek. Meg őszintén vidéken csináltam a jogsit, fix lezúznám párszor, mire belejönnék, szóval első autónak lehet nem több milliós divat járgányt kérnék, meg nem is kapnék mert ezzel mindenki egyetért a családban. Segítek, ha nem tudnád, de attól, hogy 1 milla a táskád, nem lesz rögtön 40 millás kocsid. Azért itt is van egy szintkülönbség és egy logikai menet is. Fiataloknál nem kell meglepődni ezen. Viszont simán lehet az a táska úgy a tiéd, hogy nem kuporgattad össze a pénzt/ adtad el érte a lelked. Nem akkora kiadás, főleg manapság. Majd ha lesz nekem is családom/ elköltözök a belvárosból, lesz fsza kocsim. Arról nem is beszélve, hogy környezettudatosabb a tömegköz. És nem fogom azért nem viselni a szép dolgaimat, amiket imádok, és a szettemet is feldobják, mert M3 pótlóval kell éppen mennem. Ha azt gondolod kamu, akkor egészségedre, aki ért hozzá, úgy is tudja, hogy igazi, nem az ilyen proli irigykedő kukkolóknak öltözködöm (mert persze azért lecsekkolod ki mit hord, még kérdést is írsz róla szóval nyilván zavar, foglalkoztat). A kamu cuccokkal nem értek egyet, szerintem ciki, de valóban nem minden kamu. A tömegköz meg a menőké is, attól még, hogy te ennyire ledegradálod magad és irracionális határokat húzol a vélt gazdagság és szegénység között. És hidd el, aki igazit visel, nem miattad vette fel, hogy a 4-6-on meg a 133E-n villogjon, csak szimplán ahhoz volt kedve, azért vette, hogy hordja. Különben sem tudhatod, hogy nem a New York Caféba, Zserbóba vagy a Kempinskibe, Felixbe stb. megy-e egy kávéra/ kajára. Aki ki tud fizetni 50.000 Ft-ot egy ebédért, az 500.000-1.500.000-et is egy márkásabb cuccért minimum évi egyszer-kétszer, persze ha igénye van rá. De bizony ha fiatal, akkor simán jó a BKV is. Meg sok tehetősebb pesti fiatalnak szerintem jogsija sincs. És pontosan, ott vannak a külföldi igényesebb turisták is, akik tuti nem hordanak hamisítványt. Dubaiban vagy Párizsban minden második tinilány 1,5 millás Dior táskával mászkál az utcán. Elárulom egyik sem miattad csinálja, amikor eljön egy városnézős hétvégére, és felcsapja a vilire is. Kicsit szűkös a világnézeted.
2023. márc. 1. 18:43
 30/41 anonim ***** válasza:

Másfél millió egy táskáért???

SOHA.

Egy táska simán nem ér ennyit.

Ha lenne ENNYIRE felesleges másfél millióm, inkább egy segélyszervezetnek adnám.

2023. márc. 1. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!