Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha valaki Louis Vuitton-t...

Ha valaki Louis Vuitton-t hord a tömegközlekedésem, te elhiszed hogy eredeti?

Figyelt kérdés

Szerintem tök gáz tömegközlekedésen luxus designer cuccot hordani, mert még akkor sem hiszik el hogy eredeti ha tényleg az. Mert mittomén kaphatta a gazdag rokonától, vagy összekuporgatta rá valahogy stb...

De ezek a cuccok olyan társadalmi státuszt prezentálnak, amivel összeegyeztethetetlen a tömegközlekedés.

Ha valakinek designer cucca van, az minimum egy 20 milliós kocsiból szálljon már ki, ha kérhetem.

2022. dec. 2. 18:51
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
92%
Nyilvánvalóan Ázsia Centeres cucc. Fel sem merülne hogy eredeti.
2022. dec. 2. 19:13
 2/41 anonim ***** válasza:
90%
Eszembe se jutna hogy eredeti. Amúgy az ilyesmi (az eredeti is) pont azoknak van kitalálva, akik valójában nem tehetik meg, vagy hirtelen jött nekik a gazdagság, és ezzel próbálnak villogni, azt hiszik értékesebbek lesznek ettől.
2022. dec. 2. 19:48
 3/41 Sunshinedoll ***** válasza:
77%

Miért ne lenne eredeti? :D Nem értem. Nekem is vannak designer cuccaim, nem sok, de vannak, és bizony, ha úgy kényelmes, felszállok a metróra.

Nem prezentálnak társadalmi státuszt, főleg manapság, amikor ömlik ránk a fogyasztói társadalom rákfenéje és mindenkhonnan ezek ömlenek az emberre. Azért nem olyan nagy cucc megvenni egy gucci övet vagy egy olcsóbbnak minősülő designer táskát, és nem azt mondom, hogy ezek kevés pénzbe kerülnek, mert nyilván nem, hanem azt, hogy aki akar ilyesmit magának, az úgyis megoldja, hogy legyen rá pénze.

Persze, nyilván, a nagy része nem eredeti, de abszolút nem irreális az, hogy valaki ilyenekkel tömegközlekedjen.

2022. dec. 2. 20:45
 4/41 anonim ***** válasza:
85%

A Sharp3d cég CEO-ja pl azt mesélte, hogy ő is tömegközlekedéssel jár. Egyszerűen nem szeret vezetni és szeret tömeg közlekedni. Pedig amúgy megtehetné, hogy taxival furikázzon vagy ilyenek.

Ha nem is ez a nagy többség, de azért akadnak kivételek, akik tehetősebbek mégis a tömeg közlekedést preferálják. És amúgy szerintem pont nem különösebben izgatja egy ilyen embert, hogy te éppen mit gondolsz, eredeti-e a márkás holmija. :'D

2022. dec. 2. 20:53
 5/41 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nincs annál gázabb, amikor valaki többnek akar tűnni annál, ami valójában. Egyébként nem kell, hogy valaki buszra szálljon ahhoz, hogy azt gondoljam hamis cuccot hord vagy az utolsó megtakarított fillérjét is a táskájára költötte. Elég megnézni a ruházat többi darabját, cipőjét, zakóját, kabátját stb. Mert a tudomány általában megáll a táskánál és azt hiszi az jó lesz, ha az lv táskát felveszi egy poliészter zakóval meg egy zara szandállal.
2022. dec. 3. 07:34
 6/41 Sunshinedoll ***** válasza:
58%

Én ismerek olyat is, akik megengedhetné magnak, és akik társaságba is csak olyannal mennek/mutatkoznak, akiknek hozzá hasonlóan privát bankos kártyával rendelkeznek és bizonyos szint alatt nem áll szóba emberekkel, és mégis egy halom gagyi utánzat cucca van.

Szóval ez a kinek akar látszani dolog nekem eléggé sántít.

Azt meg végképp nem értem, miért probléma az, ha valakinek van drága meg olcsó cucca is? Miért kéne valakinek mindig százezreket költeni ruhára, csak mert egyszer megengedte magának az ilyesmit? :D

Miért gáz az, ha valakinek örömet szerez hogy vesz egy sz-ros túlárazott táskát? Ettől mások miért lesznek utálkozók? Őszintén kérdezem, mert el nem tudom képzelni :D

2022. dec. 3. 21:08
 7/41 anonim ***** válasza:
26%
Én nem utálom ezeket a lányokat. Csak szánom. Mert hónapokat, éveket spórol egy milliós táskára, hogy aztán pár hónapig meglegyen az illékony luxusérzet. Miért utálnám ezeket a befolyásolható nőket? Inkább örülök, hogy több eszem van. Egyébként én is szeretem a minőséget, de a minőség nem a luxusmárkáknál kezdődik.
2022. dec. 4. 02:25
 8/41 anonim ***** válasza:
49%

Nem hiszem. Egy LV táska nem pár százezer, hanem millió felett kezdődik. Persze, lehet hogy pont a gazdag amerikai nagybátyja hozta neki, vagy használtan be tudta szerezni jutányos áron fél misiért, de azért ez a ritkább. Pláne az ilyen nagyon tipikus luxi márkáknál, mint LV meg Gucci, itthon már kb az eredetit is ciki lenne hordani, mert minden 2. lepukkant susogós mackós prosztó ilyenekkel jár. Vannak ezeknél kevésbé hivalkodó, kifinomultabb luxus márkák, amiket még nem járattak le a trash celebek meg a kínai hamisítványok.

A sima túlárazott táska az nálam pl az O bag kategória, de azt készséggel elhiszem, hogy tényleg sokan kiadnak több tízezer forintot egy darab formátlan műanyagért. Vagy mondjuk a Guess, Lagerfeld, CK, a Moschino olcsóbb vonala, ilyesmikre is elhiszem, hogy valaki megveszi, aztán reggel mégis ott harcol hogy fel tudja nyomni magát a metrópótlóra. Egy LV-re nem igazán. Akinek egy használt autó ára van a vállán, az nem hiszem hogy túl gyakran tömegközlekedne. Persze, biztos van kivètel aki igen, de ettől függetlenül ha meglátok valakit a bkv-n felső kategóriás designer cuccban, akkor élből hamisítványnak gondolom. Utálkozás nincs bennem, meg nem is érdekel igazán, mert felőlem aztán mindenki azt hord, amit akar. De eredetinek nem fogom gondolni.

2022. dec. 4. 02:39
 9/41 anonim ***** válasza:
87%
Nekem van egy csomo eredeti. Ajiba kaptam. Jogsim is van,de nem merek vezetni. :D
2022. dec. 4. 03:16
 10/41 anonim ***** válasza:
54%

Luis vaton.Sztem az emberek kb 80%a azt se tudja mi a xar az a luis vaton.

Ugyhogy kva sok értelme van ezekben feszengeni.

Az utánnozó majmoknak vannak kitalálva ezek a méregdrága túlárazott dolgok.Persze a gyártó tudja hogy van elég hülye, aki képes megvenni ezeket.

Épp ésszel nincs rá semmiféle magyarázat.Státuszimbólum.Az is abból a fajtából amit az arcodba tolnak hogy lásd milyen menő ,jómódú vagyok!!

Nekem ne akarja már vki előadni hogy ő azért veszi mert az annyira jó, meg kényelmes!Kényelmes meg jó cuccokat lehet venni nem gagyit, 10 zede áron is!!

Mert persze mit is mondhatna?Mondja el az igazat,hogy májerkedni szeretne egy kicsit az átlagemberek előtt?Hogy a buszon majd mindenki összecsapja a két kezét?

2022. dec. 4. 06:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!