Ha valaki Louis Vuitton-t hord a tömegközlekedésem, te elhiszed hogy eredeti?
Szerintem tök gáz tömegközlekedésen luxus designer cuccot hordani, mert még akkor sem hiszik el hogy eredeti ha tényleg az. Mert mittomén kaphatta a gazdag rokonától, vagy összekuporgatta rá valahogy stb...
De ezek a cuccok olyan társadalmi státuszt prezentálnak, amivel összeegyeztethetetlen a tömegközlekedés.
Ha valakinek designer cucca van, az minimum egy 20 milliós kocsiból szálljon már ki, ha kérhetem.
11#Persze vili amit írtok. Én csak általános véleményt írtam.Az eredeti a sznoboknak készített, a kínai pedig a szegény hülyék verziója.
Ugyan ott vagyunk vele. Ő is mutatni szeretné milye van.Hogy mennyire különb, kiválóbb a másiknál.
Szerintem is a megjelenéstől függ. Budapest tele van külföldi diákokkal és turistákkal, akik rengeteget BKVznak designer cuccokban, táskával és nem feltételezném, hogy hamisítványok és azért Magyarországon is el pár százezer ember, akit nem csinál ki pár ilyen kiadás.
De persze vannak olyan emberek és táskák amikről messziről látszik, hogy kamu.
Mondjuk egy Bécs-München vonaton is kevésbé kérdőjelezném meg, mint egy Miskolc-Eger távolsági buszon.
Egyébként azért ezek nem az übergazhdagdág szimbólumai, egy lv neverfull táska kb 1600 euro, az jobb helyeken nem vágja földhöz az embereket.
Viszont az teljesen hülyeség, hogy ha valaki nem full designerben van, akkor semmi nem eredeti rajta. En sok embert ismerek aki az 50 eurós zaras vagy hmes pulcsija mellé 500+ eurós cipőt és 1000+ eurós táskát hord.. de nem kell messzire menni, mert szinte az összes beauty influencernél ez az irány.
Nem az a fejlett társadalom, ahol a szegények is autóval járnak, hanem ahol a gazdagok is tömegközlekedéssel.
Amúgy meg jó eséllyel nem az eredeti Louis Vuitton táskás ember a leggazdagabb a buszon, hanem valaki más, akin nem is látszik. Mert ő nem költötte el a pénzét táskákra.
Van jópár LV táskám, cipőm illetve egyéb luxus kiegészítőim, melyek más nagyságrendben drágábbak, mint az előbbiek. Mégis néha felszállok egy-egy budapesti villamosra, metróra. Mert így célszerűbb, gyorsabb néha.
Egy ideális országban ennek nem kellene különleges dolognak lennie, a tömegközlekedésnek nem elválasztania kellene a gazdagot a kevésbé tehetőstől.
És ettől függetlenül tud zavarni, hogy ruházatban néha több évi átlagfizetést viselek magamon. De leginkább azért zavar, mert én simán megtehetem, más meg nem.
Hát, engem meg sohasem befolyásolt, hogy mi a márkája valaminek. Ha tetszik, megveszem a noname cuccot is, he nem tetszik, a márkásat sem veszem meg.
Irreális áron pedig semmit sem veszek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!