Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi manapság ez a fehér zokni...

Mi manapság ez a fehér zokni divat a pasiknál?

Figyelt kérdés
Szinte mindenhol azt látom, h. a nadrág alól vagy éppen feltűrt nadrággal, vagy bokáig érő nadrág alól fehér zoknit virít, még akkor is ha fekete gatya van rajtuk. Úgy tudtam, h. a fehér zokni a sportoláshoz való, nem mindennapi viseletre. Lehet én vagyok konzervatív de nekem ez nem nyerő! Tudom, h. változik a divat de jó 20 éve még gáz volt amikor kivillanta fehér zokni most meg ez lett a trendi? :D

2022. nov. 30. 22:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
92%
Ez csak egy zokni
2022. dec. 2. 19:59
 22/27 anonim ***** válasza:
74%
#20 Michael Jackson Smooth Criminals. Mikori is klipp? kő alatt éltél eddig? játszod itt az agyad, de lövésed nincs hogyan öltöztek emberek a 80-as, 90-es években.
2022. dec. 2. 23:25
 23/27 anonim ***** válasza:
74%
de tévedtem. a smooth criminals -ban kék zokni van rajta. de black or white -ban pont fehér. tessék ott a minta. de nem ő volt az egyetlen.
2022. dec. 2. 23:40
 24/27 anonim ***** válasza:
52%
annyira új a fehér zokni hogy meg Elvis is hordott fekete cipővel és sötét nadrággal
2022. dec. 2. 23:44
 25/27 A kérdező kommentje:
A Földön éltem eddig, nem holmiféle celeb világban! :DDD Ajánlom neked is, h. szállj le a Földre, jót fog tenni! ;)
2022. dec. 3. 01:32
 26/27 anonim ***** válasza:
Én előfordul hogy hordok fehér zoknit és fekete cipőt (egészségügyi gyakorlatra az a dress code hogy legyen) de hordok azért feketét is. Pláne elegánsabb ruhákhoz. 20/F
2023. júl. 11. 11:45
 27/27 anonim ***** válasza:
Na meg vagy még kérdező? #1 voltam
2023. júl. 11. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!