Manapság miért nem divat szoknyát viselni?
Mert változik az ember stílusa, a hajunkat sem hordjuk úgy mint régen.
És végre megadtuk azt a lehetőséget a lányoknak hogy eldönthessek milyen ruhákban érzik maguk kényelmesen.
100 évvel ezelőttig azért hordtak a nők szoknyát, mert tilos volt másban lenniük. De tényleg konkrétan volt olyan európai ország, ahol még a 20. században is törvénybe volt foglalva, hogy a nőknek tilos nadrágban járniuk.
Egyébként manapság is rengetegen hordanak szoknyát, csak már nagyobb a választék. Én most épp azért nem azt hordok, mert hideg van. Na meg iszonyat macerás, és még a harisnya kiszakadásától is paráznom kell.
5-ös:
150 centis "törpeként" vastag combokkal szinte mindig miniszoknyát hordok, mert alacsonyaknak szinte csak miniszoknya áll jól + nem tehetek róla, hogy az izom leginkább combra épül nekem.
7-es:
NEM!
A miniszoknya nyújtja a lábat.
Én meg pont úgy vettem észre, hogy az utóbbi években a fiatalok körében is visszajött. Nem csak a most divatos rakott miniszoknya, hanem nyáron a hosszabb/midi is.
Viszont azt is meg kell értened, hogy a téli hidegben, a latyakban, sárban nem praktikus és nem is kényelmes a szoknya.
Egyébként én vagyok a példa arra, hogy a miniszoknya és a szakadt farmer nem utálja egymást, és van, hogy egyszerre mindkettő rajtam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!