Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Manapság miért nem divat...

Manapság miért nem divat szoknyát viselni?

Figyelt kérdés
Kb. 100 évvel ezelőttig minden nő hosszú szoknyába járt. Manapság pedig a szakadt farmer dívik, és aligha hordanak a nők szoknyát. Miért van ez?

2022. jan. 15. 22:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a szakadt farmer divat, sima farmer, kosztümnadrág is divat. Azért mert személy szerint nekem kényelmesebb a nadrág mint a szoknya. Nyáron szeretek szoknyákat hordani én is, de csak mert akkor lehet kényelmes, lenge szoknyákat is viselni, ősszel/télen kevésbé.
2022. jan. 15. 22:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert változik az ember stílusa, a hajunkat sem hordjuk úgy mint régen.

És végre megadtuk azt a lehetőséget a lányoknak hogy eldönthessek milyen ruhákban érzik maguk kényelmesen.

2022. jan. 15. 23:25
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

100 évvel ezelőttig azért hordtak a nők szoknyát, mert tilos volt másban lenniük. De tényleg konkrétan volt olyan európai ország, ahol még a 20. században is törvénybe volt foglalva, hogy a nőknek tilos nadrágban járniuk.

Egyébként manapság is rengetegen hordanak szoknyát, csak már nagyobb a választék. Én most épp azért nem azt hordok, mert hideg van. Na meg iszonyat macerás, és még a harisnya kiszakadásától is paráznom kell.

2022. jan. 16. 04:55
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Kitalálom, te férfi vagy!
2022. jan. 16. 08:30
 5/13 anonim ***** válasza:
1%
Mert a legtöbb mai nő törpe, és/vagy görbe+vastag lábú. És takargatják.
2022. jan. 16. 09:11
 6/13 anonim ***** válasza:
98%

5-ös:

150 centis "törpeként" vastag combokkal szinte mindig miniszoknyát hordok, mert alacsonyaknak szinte csak miniszoknya áll jól + nem tehetek róla, hogy az izom leginkább combra épül nekem.

2022. jan. 16. 09:46
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

6.-ra.

NEM!

A minihez, HOOOSSSSZZZÚÚÚÚÚÚÚÚÚ comb kell. Pl.: [link]

[link]

2022. jan. 16. 09:54
 8/13 anonim ***** válasza:
98%

7-es:

NEM!

A miniszoknya nyújtja a lábat.

2022. jan. 16. 09:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
En szoktam szoknyát hordani mindegyik évszakban de farmert is, attól függ milyen a hangulatom
2022. jan. 16. 10:43
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

Én meg pont úgy vettem észre, hogy az utóbbi években a fiatalok körében is visszajött. Nem csak a most divatos rakott miniszoknya, hanem nyáron a hosszabb/midi is.

Viszont azt is meg kell értened, hogy a téli hidegben, a latyakban, sárban nem praktikus és nem is kényelmes a szoknya.

Egyébként én vagyok a példa arra, hogy a miniszoknya és a szakadt farmer nem utálja egymást, és van, hogy egyszerre mindkettő rajtam van.

2022. jan. 16. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!