Manapság mért csak ronda ruhákat árulnak a lányoknak, nőknek?
Mert változik a divat. Szerintem az én gyerekkoromban rosszabb volt a divat mint most. :D
Amúgy nem csak ilyeneket árulnak, én pl. nem igazán szoktam aktuálisan divatos ruhákat venni, simán találok nekem tetszőt.
10 éve (pont fiatal tinédzserkorom hajnalán) nagyon nehezen találtam magamra bármit az üzletekben.
A csípőgatyák hódítottak, és mivel széles csípő el rendelkezem vékony derékkal, az ilyen fazonokat fizikai lehetetlenség volt viselni számomra.
Ma úgy látom - az üzletekben sorakozó oversize melegítők ellenére is - sokkal könnyebb az alkatomnak megfelelő ruhákat vásárolni, rengeteg nőies, elegáns, jó szabású ruhákat találni Zara-szerű fast fashion boltokban is.
Ami új fordulat, hogy pillanatnyilag most éppen “retrózás” van. Visszajött egy csomó dolog, ami a ‘70-‘80-‘90-es években volt divat, pl. a flare trapéznadrág, a komplementer színek párosítása, az amerikai gimis egyenruhákhoz hasonló szettek, kockás szoknyák, spagettipántos ruhák.
Rossz helyre jársz. Nagyon sok helyen vannak csinos ruhák. Sőt, ahol vannak bő ruhák, ott sem csak azok vannak.
Még a sportosabb márkáknak is vannak csinos ruháik.
Ezekben már nézelődtél:
Mango
Zara
Tom Tailor
Calvin Klein Jeans
Amnesia, Envy, Magenta
És persze van egy csomó butik (online is) ahol különböző márkákat lehet találni egy helyen, vagy nem márkás, de csinos ruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!