A nőknek/lányoknak miért olyan szenvedés a melltartó viselés?
Én szeretem, ha minél szorosabb. Valamiféle védelem érzetet ad. Nekem az anyagi része a bajos, ugyanis drágábbak a jól tartó melltartók, főleg sporthoz. Nekem nagyobb melleim vannak. Nagyis örökség. Örülnék kisebb kosárnak.
Viszont sok nőismerősöm rögtön leveszi, ha hazaér.
Jól emlékeztem, te írtad ki a sünis kérdést. :D
Nekem először B-s mellem volt, és nem volt értelme hordani, mivel nem lógott, és a melltartónak az a lényege, hogy megemelje a mellet. az alja ugyanolyan magasan volt, mint a töve, ha nem magsabban.
Én ezért nem is értem, A-s mellre hogy lehet melltartót hordani, mit tart azon?:)
A másik, hogy mi abban a kényelmes, hogy a válladon és a törzseden gumipánt van - ahhoz képest, hogy nincs ott semmi? Te nem érzel különbséget?:-o
A harmadik, hogy ha megemelem a mellem, akár csak 2 percre, és utána visszahelyezem a saját súlyára, iszonyúan fáj. Minél tovább volt rajtam a melltartóm, annál erősebb és hosszabban tart a fájdalom. Ezért jobb, ha a saját súlyán van mindig.
Ja, a negyedik,: a mellnek van egy saját formája, ami tartja magát. Elég kényelmetlen egy másik (és általában csúnyább) formába erőltetni. (Miért rondítanám el a mellem esztétikailag is?)
Egy konfekciómelltartónak sem azonos a formája az ember saját mellével, ezért nem fog beleilleni sehogy sem.
Hoppá, ezt nem is tudtam. Nekem B/C-s mellem van s roppant kényelmes, a melleim helyzetét nem különösebben változtató melltartóim. Amiket persze itthon nem hordok, hiszek hiába kényelmesek, nélkülük még kényelmesebb s valamiért itthon már jobban zavar a melltartó.
Futáshoz kell erősen tartó, mert már-már fáj, ha lifegnek a melleim.
Az igazán nagy mell eleve probléma és szenvedés forrása lehet, hogy erre a melltartó mit tud rátenni, nem tudom. A rossz melltartó pedig rossz, de az ember ne hordjon olyat, nem kellenek vagyonok egy normálisra, volt nekem drágább és olcsó kis kínai boltos melltartóm is, az előbbi szebb és kényelmesebb volt, de az utóbbi se rossz.
Sose szerettem, már tini koromban is zavart. Kényelmetlen, zavaró a pánt a kosár minden, nem sokkal kényelmesebb érzés mikor nem vagy bele préselve szorítva egy ilyen szrba, aztán csak úgy van ahogy van az egész ?!
Megmondom azt sem szeretem amikor feszül rajtam egy felső aztán még jobban kiemeli a csocsot a melltartó, nem szeretem mutogatni, zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!