A nőknek/lányoknak miért olyan szenvedés a melltartó viselés?
Mert nem tudhják hogyan kell melltartót venni.
Nekem A-s mellem van. Mindig hordok melltartót.
Egyszerű: mert kényelmetlen. Hiába jó, meg méretben is okés, utálom.
Nyáron izzadok benne, van olyan pólóm, ami alá már "sok", tehát anélkül pl tök kényelmes, de melltartóval már marha rossz.
Szóval kb. évente 2x ha viselek :), a ruháim nagyrésze úgyis olyan anyagú - tudatosan -, hogy nem látszik át a bimbóm, mai alatt meg gáz, ott mellbimbótapaszt használok.
#9: Nem vagyok belepréselve a melltartóba, ahogy a ruháimba sem, egyik sem szűk rám. De annak igaza lehet, aki az érzékenységről írt, hisz tudjuk, hogy sok nőnek érzékeny a melle, akár a ciklusa kapcsán változóan meg ilyenek. Az lehet, hogy így éli meg jó méretnél és jó anyagnál is. Nekem inkább érzéketlen a mellem, talán ezért nem zavarnak a jó, nem átszabó, saját méretemmel egyező, selymes anyagú melltartók.
Azért van, ami nekem is kényelmetlen. Mellbimbón átívelő durva varrás, merevítős melltartó... Ilyeneket sosem hordtam.
Egyik ok a téves méret, fazon, másik ok hogy egyáltalán van rajtad valami.
Téves fazon: nekem szétálló cicim van, de csak előre állóra lehet kapni Magyarországon - és most ne a 17 000 Ft-tól fölfele márkás kategóriát nézzük és az egyedileg varratottat, hanem a mindenki számára hozzáférhető 1-3000 Ft-os konfekciót. Szinte nem is találok olyat, aminek a kosara elérne az oldalamig, ameddig kéne, de még az is az előreállós fazon.
A másik: a NAGY cicinek súlya van, és ha megemeled, majd visszaereszted a saját súlyára, hát krvára fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!