Mennyire divat manapság szalmakalapot hordani?
Figyelt kérdés
Tavaly vettem itthonra a medencébe, de nem használtam és annyira csinos. Balatonon ebben mászkálni nem ciki ? Ilyesmi, tehát nem a pici hanem a közepesebb :D
2022. jún. 25. 20:02
1/8 anonim válasza:
Szalmakalap? Emberen még sosem láttam, csak az autó hátsó ülése mögött. :)
2/8 anonim válasza:
Irigykedő pillantásokon kívül mást nem fogsz kapni. Bár lehet, néhányan le fognak támadni, hol vetted.
3/8 anonim válasza:
A napokban láttam egyet a városban egy csajon. Asszem rövidnadrág volt rajta, és egy nagyon bő buggyos ujjú vékony anyagú fehér blúz, plusz szalmakalap. Nagyon stílusos volt, és jó volt az összkép. Szerintem simán vállalható a kalap.
4/8 A kérdező kommentje:
Én hosszabb vékony szoknyákhoz tervezem
2022. jún. 25. 20:48
5/8 anonim válasza:
miért lenne ciki? feleségem is előszeretettel hordja nyári programokon (fiatalok vagyunk egyébként)
7/8 anonim válasza:
Van többnyire, aki hord ma is gond nélkül.
8/8 anonim válasza:
Sokan hordanak városban is. Meleg van, tűző napsütés, ne foglalkozz más véleményével.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!