Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi manapság ez a fehér zokni...

Mi manapság ez a fehér zokni divat a pasiknál?

Figyelt kérdés
Szinte mindenhol azt látom, h. a nadrág alól vagy éppen feltűrt nadrággal, vagy bokáig érő nadrág alól fehér zoknit virít, még akkor is ha fekete gatya van rajtuk. Úgy tudtam, h. a fehér zokni a sportoláshoz való, nem mindennapi viseletre. Lehet én vagyok konzervatív de nekem ez nem nyerő! Tudom, h. változik a divat de jó 20 éve még gáz volt amikor kivillanta fehér zokni most meg ez lett a trendi? :D

2022. nov. 30. 22:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%
A lényeg, hogy a te stílusod hibátlan, és én nem vagyok cinikus! :D
2022. dec. 1. 11:23
 12/27 A kérdező kommentje:
Remélem, h. mindkettő egyen. ;) Amennyiben egy 30 éves divatmajom vagy, na arra már tényleg azt írom, h ultra gáz! :D
2022. dec. 1. 13:05
 13/27 anonim ***** válasza:
80%
Ügyes vagy, de a trollkodás még nem igazán megy XD
2022. dec. 1. 13:07
 14/27 A kérdező kommentje:
Az én stílusom olyan amilyet épp mutatni akarok, te meg vagy olyan naiv és bunkócska, h. mindent elhiszel amit a virtuális világban eléd tárnak! :D Sok sikert az életben, szükséged lesz rá! :D
2022. dec. 1. 13:09
 15/27 A kérdező kommentje:
Ezzel nem büszkélkednék a helyedben! :D
2022. dec. 1. 13:10
 16/27 anonim ***** válasza:
40%
Na megtaláltad már hány éves az Etnies Arto? A vélemény súlya életkor függvénye? Gondolom mert idősebb vagy, ezért tök mindegy mi mit gondolunk, a fehér zokni csak sportolásra való, tök gáz felvenni, és ezek a mai fiatalok annyira elkorcsosultak, borzasztó!
2022. dec. 1. 14:13
 17/27 A kérdező kommentje:
Igen, olyan idős vagyok mint az országút! Ez most nagyon betalált! :D hagylak is vergődni, majd megunod! :D
2022. dec. 1. 17:33
 18/27 anonim ***** válasza:
8%

Kerdezo,szerintem is undorito es igenytelen a feher zokni sot afeher cipo is. A feher cipo tulajdonosa semmittevo,csak a cipoje tisztitasaval telnek szanalmas napjai.

A bortonokben menonek szamit a feher cipo feher magasszaru zoknival. Mert azt fogkefevel tisztija a csicskaja a fonoknek. Minden nap tisztogatni kell,h szep legyen.

Ezt lattam egy mexikoi bortontoltdlekek eleterol szolo riportfilmben.

Az ilyen szanalmas bortonviseltek hoztak divatba 😂

2022. dec. 2. 05:15
 19/27 anonim ***** válasza:
82%
Remélem a kérdező nem kap szívinfarktust minden alkalommal mikor lát egy fehér zoknit kivillani 😃
2022. dec. 2. 10:50
 20/27 A kérdező kommentje:
Nekem alapjáraton a fehér cipő + zokni kombóval nincs bajom, teljesen összhangban vannak a színek...az meg már az én egyéni gondom h. szerintem a fehér zokni és cipő nem minden férfi egyed lábán mutat jól. :D Inkább amikor látok egy fekete bőrdzsekis + fekete farmeres, rosszabb esetben fekete cipős srácot, akinek a bokavillantós nadrágja alól kivillan a fehér zokni... brrr! Fiam, öltözködési etikettből egyes, leülhetsz! :D egyszerűen nem értem , h. ez feltűnési viszketegség vagy csak valamiféle új "divatot" akarnak vele teremteni... Először amikor ez feltűnt még elkönyveltem annak, h. biztos csak rossz fiókba nyúlt v. a többi zoknija épp mosásban volt! :D Aztán jött a többi estet... A sok csiricsáré, színes zokni se jobb, de ebbe inkább ne merüljünk be! :D
2022. dec. 2. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!