Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi az a minimum óramárka...

Mi az a minimum óramárka amivel lehet csajozni?

Figyelt kérdés
Órakedvelő pali vagyok, értek is az órákhoz, de nyilván nem tudok női elmével gondolkodni. Elég egy Fortis egy Tag egy Longines vagy egy Certina? Vagy inkább egy Omega, Tudor, vagy Rolex az ami felkelti az egyéjszakást szerető hölgyek figyelmét?

2022. okt. 24. 10:48
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
20%
Seiko
2022. okt. 29. 15:27
 32/34 anonim ***** válasza:
29%

30-50-100 milliós órákat is hordok, de sosem kezdenék olyan nővel, akinek ez szempont lenne. Mondjuk a szépérzékük sok esetben figyelmezteti őket, hogy adott karóra valószínűleg drága darab lehet, de gyakorlatilag nem tudnának megkülönböztetni (értékre!) egy félmilliós longinest egy 20 milliós AP-tól.

És ez így jó:)

2022. okt. 30. 23:05
 33/34 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem szinte senki sem.

Sok ember elé, ha odatennél egy 20 milió forintos órát, meg egy 15 ezer forintos nagyon jó piacos utánzatot, sokan nemtudnák megállapítani, hogy melyik melyik kategória.

Fölösleges órára ilyen összegeket költeni.

Senki nem foglalkozik vele.

2022. okt. 30. 23:21
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha én nő lennék és egy pasi a randin látványosan negyedóránként azt nézegetné, hogy mennyi az idő, akkor meg nem fordulna az eszembe, hogy, az órája márkájától kell elalélnom. Sokkal inkább azt gondolnám, hogy vagy idegbeteg, vagy azt, hogy várja otthon a felesége meg a három gyerek, és nem akar lekésni a fürdetésről. :D
2022. nov. 1. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!