Mi az a minimum óramárka amivel lehet csajozni?
Szeretem a teljes női nem nevében mondom, hogy órával nem lehet csajozni :D
Jó esetben nagyon sokadik dolog amit megnézünk egy pasin
Most nem azért, de a mai világban a többség már nem karórán nézi az időt, hanem a mobilján!
Rolex helyett nem jobb lenne egy új ájfon vagy valami trendibb dolog a nagypapás karórák helyett?! :D
Szerintem is ezt felejtsd el. Az óra a mai világban szinte jelentéktelen dolognak számít.
Vannak különösen órakedvelők mint te is, de a társkeresésnél semmi jelentősége.
A márkáját pl nem is látni, csak nagyon közelről, úgyhogy a nők hidd el nem ezzel foglalkoznak.
Legyél jó kiállású, határozott, szép arcú, kidolgozott testű, normál testsúlyú pasi, és erre majd bukni fognak a nők.
Hogy milyen óra van a kezeden, a kutyát nem érdekli.
Sőt. A mai világban szerintem még röhelyes is. Mindenkinél ott a mobilteló, az mutatja az időt, és ennyi.
Ha kocsiba ülsz, a kocsik szintén mutatják az időt, úgyhogy nincs szükség rá.
Költsd inkább magadra az árát.
Tedd rendbe pl a testedet.
Járj szoláriumba, konditerembe, arra fognak bukni a nők, mert az átlag férfi már nem kell a fenének sem.
A nők a nagy vadakat keresik.
19.
Próbáld ki a következőt.
Vedd le az órát, és szerintem ugyanannyi nővel fogsz hazamenni.
Az megse fordult a kobakodban, hogy valószínüleg jó pasi vagy, és ezért megy könnyen a csajozás????
Jön a hideg, most fog ám jönni a probléma.
Senki nem fogja látni a kezeteken, hogy milyen óra van.
Ugyanez a probléma az agyontetovált papagályokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!