Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi az a minimum óramárka...

Mi az a minimum óramárka amivel lehet csajozni?

Figyelt kérdés
Órakedvelő pali vagyok, értek is az órákhoz, de nyilván nem tudok női elmével gondolkodni. Elég egy Fortis egy Tag egy Longines vagy egy Certina? Vagy inkább egy Omega, Tudor, vagy Rolex az ami felkelti az egyéjszakást szerető hölgyek figyelmét?

2022. okt. 24. 10:48
1 2 3 4
 11/34 NTBS ***** válasza:
97%
Nincs ilyen. Sokan nem hordanak órát mégis van csajuk.
2022. okt. 24. 15:23
 12/34 anonim ***** válasza:
97%

Szeretem a teljes női nem nevében mondom, hogy órával nem lehet csajozni :D

Jó esetben nagyon sokadik dolog amit megnézünk egy pasin

2022. okt. 24. 16:47
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
12#Mit néztek meg?
2022. okt. 24. 18:14
 14/34 anonim ***** válasza:
98%
Na de hogy megy ez a gyakorlatban? Pörgeted az ujjadon és közben mondogatod, hogy: na, senki sem kérdezi meg, hogy hány óra van?
2022. okt. 24. 20:17
 15/34 anonim ***** válasza:
47%

Most nem azért, de a mai világban a többség már nem karórán nézi az időt, hanem a mobilján!

Rolex helyett nem jobb lenne egy új ájfon vagy valami trendibb dolog a nagypapás karórák helyett?! :D

2022. okt. 24. 21:55
 16/34 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a legtöbb nő nem műkereskedő, nem becsüs és nem órás... szóval nem hinném, hogy az órád márkája bármelyik nem szakértő csajt is befolyásolni fogja!
2022. okt. 24. 21:59
 17/34 anonim ***** válasza:
96%
nem órával lehet csajozni. De ha már mindenáron ez van a fejedben csaja válogatja. Pár éve mikor még középsulis voltam egy osztálytársnőm egy Diesel órámért volt nagyon oda, elkérte felpróbálni stb. Valakit a rolex hoz lázba mivel azt ismerik a legtöbben. De a hagyományos órák már akármennyire hihetetlen nem annyira érdeklik az embereket, inkább az okosórákat nézik meg ha már van rajtad.
2022. okt. 24. 23:33
 18/34 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is ezt felejtsd el. Az óra a mai világban szinte jelentéktelen dolognak számít.

Vannak különösen órakedvelők mint te is, de a társkeresésnél semmi jelentősége.

A márkáját pl nem is látni, csak nagyon közelről, úgyhogy a nők hidd el nem ezzel foglalkoznak.

Legyél jó kiállású, határozott, szép arcú, kidolgozott testű, normál testsúlyú pasi, és erre majd bukni fognak a nők.

Hogy milyen óra van a kezeden, a kutyát nem érdekli.

Sőt. A mai világban szerintem még röhelyes is. Mindenkinél ott a mobilteló, az mutatja az időt, és ennyi.

Ha kocsiba ülsz, a kocsik szintén mutatják az időt, úgyhogy nincs szükség rá.

Költsd inkább magadra az árát.

Tedd rendbe pl a testedet.

Járj szoláriumba, konditerembe, arra fognak bukni a nők, mert az átlag férfi már nem kell a fenének sem.

A nők a nagy vadakat keresik.

2022. okt. 25. 09:56
 19/34 anonim ***** válasza:
83%
Amikor felrakom a Breitlinget ritkán megyek egyedül haza. De persze senkit nem érdekel az óra.
2022. okt. 25. 10:08
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

19.

Próbáld ki a következőt.

Vedd le az órát, és szerintem ugyanannyi nővel fogsz hazamenni.

Az megse fordult a kobakodban, hogy valószínüleg jó pasi vagy, és ezért megy könnyen a csajozás????

Jön a hideg, most fog ám jönni a probléma.

Senki nem fogja látni a kezeteken, hogy milyen óra van.

Ugyanez a probléma az agyontetovált papagályokkal is.

2022. okt. 25. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!