Richard Mille óramárkát hányan ismerik fel?
Figyelt kérdés
Elsősorban nem Budapestre gondolok, vagy más fővárosokra, ahol nyilván az emberek nagyobb százaléka felismeri, vagy hallott már róla, hogy egy meglehetősen luxus cikk.
Úgy általában, az emberek ismerik az efféle, nem klasszikus óramárkákat?
2021. jún. 14. 08:04
1/11 Noren1989 válasza:
Elenyésző az ilyen emberek szàma. Mondjuk 10millióból 12.000ember.
2/11 anonim válasza:
Szerintem az emberek 99,99%-ának semmit ne mond.
3/11 anonim válasza:
Polgár Árpin kívűl senki idehaza
4/11 anonim válasza:
Kb. 5 ember. Fogtam már eredetit...okádék a külseje.
5/11 anonim válasza:
Talán hallottak róla de egy igazira kb mindenki azt hiszi hogy valami kínai bóvli.
6/11 A kérdező kommentje:
Az eredeti külseje hányadék, akkor milyen egy hamisítványé vajon?
A minőség meg a kinézete en bloc vagy a design?
2021. jún. 14. 17:53
7/11 anonim válasza:
6.-ra.
Az eredeti kidolgozása nyilván profi minőségű, de ahogy kinéz... :(
8/11 anonim válasza:
6
Az eredeti is rosszul néz ki az átlag embernek. Csicsás sokszor már gagyi. Nem olyan mint egy átlag luxusóra profi kidolgozással genfi csíkokkal perlázzsal meg ilyenek. Ezek amikkel az átlag ember a luxusórákat azonosítja.
9/11 anonim válasza:
Biztos nagyon patika a minősége meg kidolgozása, de a külseje olyan mint amit két pálcáról lősz a búcsúba.
10/11 anonim válasza:
Ha követik a Forma-1 -et, akkor valószínűleg ismerik. Én is onnan láttam/hallottam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!