Mi a helyzet a Seiko óramárkával, és az óráival?
Mostanában kezdek érdeklődi, vásárlás előtt állva, és nagyon megosztóak a vélemények.
Van aki szerint komoly minőségűek, meg van aki szerint gyári melósok szintje...ezt így leírta valaki.
Most akkor mi van?
Lényegében akármit akarsz vásárolni, ez lesz, valaki szerint x termék a legprímább a világon, valaki szerint meg alja selejt. Azt nézném, hogy pozitív vagy negatív véleményből van több.
(Illetve azt, hogy a negatív vélemények milyen konkrét problémákról szólnak. Mert az hogy nem elég menő, az engem egyáltalán nem tartana vissza, ha egy működő, megbízható termék amúgy.)
Ár-érték arányban nagyon jó. Ha nem akarsz semmi extrát, csak egy igényes, belépő szintű mechanikus órát, akkor teljesen jó választás. A 7S26 szerkezet híresen megbízható és strapabíró. Én ejtettem már le kb 1,5 méterről egy Seikk 5-öt és semmi baja nem lett, azonnal rohantam Seiko boutique-ba szervizhez. Megdícsért, hogy milyen szépen jár, látszik, hogy vigyázok rá 😅
#1 nyilván nem Grand Seikot akar venni ("Mostanában kezdek érdeklődni"), hanem valami belépő szintű órát.
Ha találsz egyet, ami tetszik, nyugodtan vedd meg szerintem. Sokáig elkísér, ha picit vigyázol rá. A dátum kerekei műanyagból vannak, azaz dátumot minél ritkábban és óvatosabban állíts, de ennyi.
"Van aki szerint komoly minőségűek, meg van aki szerint gyári melósok szintje"
Hát ezt annyival alá tudom támasztani, hogy voltak ilyen nagyom primitív falusi tajparaszt osztálytársaim, a pénzesebb fajtából való piacozós falusiak, akik nagyon közönségesek, semmi fingjuk a világról, de órából mindig a Seikot sztárolták fel nagyra.
Előző voltam. Tehát az 5-ös válaszolóval ellentétben én így gondolom, de látom, sokan osztják a véleményemet, hogy jó ár-érték arányú, minőségi óra a Seiko.
Való igaz, a belépő szintű (emellett nagyon korrekt minőségű) óráktól a 18 milliós Grand Seikóig minden van a kínálatukban. Akármit választasz tőlük, nem fogsz csalódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!