Szerintetek milyenek azok a fiúk/ férfiak akik ingbe járnak nap mint nap? (személyiség, anyagi helyzet)
Engem nem zavar.
Ismerek olyat, aki 30 körüli, de ingben jár mindig dolgozni. De neki a személyisége is ilyen. Komolyabb, visszahúzódóbb, illetve azért többször van, hogy tárgyalásra kell mennie, ahol nyilván azért illik elegánsabban megjelenni. De egy szimpla napon is az elegánsabb vonalat képviseli.
Viszont ismerek olyat is, aki csak ilyennek akar látszani, de nagyon nem jön neki össze. Nem a stílusa, csak fel akarja venni ezt a formát. Nagyon erőltetett.
Na ez utóbbi elriaszt, de az is lehet, hogy ő maga sem tudja, mi a stílusa.
Hát ekkora baromságot, mint amit az utolsó hozzászóló írt, már rég olvastam. Lúzer irodisták azt mondja :D. Lehet egy lúzer irodista is 2 szer annyit keres mint te. Na mindegy.
Én hordok mindent. Inget, pólóinget, pólót. Alkalomfüggő. Étterembe nem megyek pólba. Ha átugrok a haveromhoz, nem megyek ingben. Ilyen egyszerű. Nem tudom miért kell azt gondolni, hogy valaki csak ezt, vagy csak azt hord.
Egy ing sem anyagi helyzetet nem sugall, sem munkahelyi beosztást. Jómagam mérnök vagyok. Van hogy pólóinben megyek dolgozni, van hogy ingben. Van nálunk olyan felsővezető, aki csak pólóban jár. Szóval ez is baromság, hogy pozíciófüggő.
Én ha inget húzok, azt magam miatt teszem. Hogy nézzek ki valahogy.
Az anyagi helyzetet meg aztán végképp nem mutatja meg. Valakin van egy 6000 forintos H&M-es ing, akkor ő gazdag? De ha mellé állok egy 30 ezres Prada pólóban, akkor én csóró vagyok? Csak mert rajta ing van?
Nyilván van drága és olcsóbb darab. De az ing önmagában semmit nem mutat. Nem kell túlgondolni. És tudni kell hordani. Ennyi.
én 700-800 forintért vettem az ingeim nagy részét, használt ruhaként. Nagy részük klasszikus, egyszinű, minta nélküli öltönying.
vagy ezeket, vagy teniszpólót (galléros pólót hozdok) minden nap. A kerek nyakú, V nyakú, mostanában divat "gombocskás" pólókat nem szeretem, nincsenek is.
Amúgy egy "senki" vagyok, és nem is akarom megjátszani, hogy "valaki" lennék. Szimplán úgy öltözködöm, ahogy jó nekem, amiben önmagam lehetek, és nekem ez az ing, vagy a galléros póló.
Nem kell túldimenzionálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!