Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Csak így érzem, vagy tényleg...

Csak így érzem, vagy tényleg ez a helyzet?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy mióta leadtam 10 kilót, a személyiségem unalmasabb, laposabb lett. Nem nevetek annyit, mint rég, és tényleg úgy érzem, hogy a körülöttem lévőknek már nem vagyok olyan jó társaság.

Mitől lehet ez, és egyáltalán valóban így van, vagy semmi köze a kettőnek?

2019. jan. 29. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fogyásnak ehhez nincs köze.
2019. jan. 29. 20:00
 2/3 anonim ***** válasza:
52%

Nem a fogyás miatt, hanem mert "fogyókúráztál" és elfelejtetted, hogy enni jó, éhezni rossz. Ha folyamatosan félig-meddig éhes vagy, az ok arra, hogy rossz legyen a hangulatod!

(A félreértések elkerülése végett, nem azt mondtam, hogy agyon kell zabálni magát a kérdezönek, vagy hogy az evés legyen a fö örömforrás, hanem csak azt, hogy fogyás közben meg súlytartáskor is élvezni lehet az evést is, lehet finomakat enni, és ez nagy mértékben hozzátartozik az egészséges, elégedett ember életéhez.)

2019. jan. 29. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mikor én fogyóztam annak idején 10 hónapon keresztül (105ről 68ra fogytam), fél év után én is kedvetlenebb lettem, ez szimplán a szénhidrát megvonás miatt volt szerintem. Mióta lefogytam és nem diétázok, visszajött az életkedvem, hogy úgy mondjam.
2019. jan. 30. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!