Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Voltatok már ilyen helyzetben?

Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Amikor mentek valahova mondjuk a barátaikhoz v ismerőseitekhez, előfordul hogy hogy fölvesztek, de mire odaértek, és miután leveszitek a cipőt szokott kilukadni a zoknitok és hol? harisnyátok? és nem haragudik meg a az ismerős v barát ez miatt?

2018. aug. 24. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, mivel rendszeresen levágom a körmeim. A barátaim nem hiszem hogy egyáltalán észrevennék e.
2018. aug. 24. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elő szokott fordulni. Zoknit nem nagyon hordok, így azok nagyon soká lyukadnak ki. Harisnyával, főleg ezekkel a vékonyakkal szoktam így járni, h lyukadnak/felszaladnak. Nem a lábam miatt, mert ápolt, rendezett a lábfejem, a körmeim is meg vannak csinálva, de minimum ki vannak lakkozva, a sarkam sem repedezett, szóval a lábfejem teljesen harisnya kompatibilis.. :D Nekem inkább azért mennek szét a harisnyáim, mert a cipő kikezdi, vagy ha cipő nélkül vagyok, és beakad valamibe (pl a parkettába, küszöbbe). Történt már ilyen vendégségben is, de nem haragudtak meg ezért. Miért is haragudtak volna?! Hiszen minden nő lábán ment már szét harisnya, tudják, h milyen kellemetlen tud lenni, én haragot még nem tapaszttam, mint reakciót. Együttérzést, poénkodást, segítő szándékot már igen, de sokszor más észre sem szokta venni. Az együttérzés abban nyilvánult meg általában, h felajánlották adnak egy másikat, cseréljem le, ha zavar. Poén is sokszor volt már ebből, főleg fiatalabb korunkban gimis ünnepségek után. Sokat lógtunk az egyik barátnőmnél, akinek alig voltak otthon a szülei. Nála sok harisnyám ment tönkre az évek során, de gyakran poénkodtunk vele. Sokszor csináltuk, h ha volt rajta egy kis szaladás, akkor versenyeztettük, h melyikünké ér előbb föl :D Vagy egyszer buli után nála aludtam, de úgy kidőltem, h csak a cipőm vettem le, a harisnyám meg kilyukadt a nagy lábam ujjánál, úgy h az ki is bújt belőle. Reggelre barátnőm egy fejecskét rajzolt rá. Jót röhögtünk rajta. Vagy sokszor szaggattuk meg mégjobban a kilyukadt harisnyát, volt, h egymáson is. Meg olyan is, h cigivel égettünk bele dolgokat. Persze ez már több mint 10 éve volt, azóta jobban tudok vigyázni a harisnyáimra, és ritka az, amikor nem bír ki egy használatot, és kellemetlen helyzetbe hozna mások előtt, h lyukas.

Nálam ez úgy indul, h ha vendégségbe, bulizni megyek, akkor mindíg zsír új harisnyát bontok fel, és abban megyek. Sokat számít főleg a vékonyaknál, h volt e már rajtam, vagy még nem. Ami már volt párszor használva, az nagyobb eséllyel szakad, mert minden használattal kopik, húzódik az anyag. Egy frissen bontott harisnyánál kicsi rá az esély, h menet közben szakad. (persze, ha beakad valamibe, az más dolog, de arról azért lehet tudni, és nem akkor szembesülöm vele, amikor veszeme a cipőm. A másik, ha nincs rajtam cipő, akkor amikor csak lehet veszek fel rá vagy egy zoknit, vagy egy mamuszt, papucsot, vagy esetleg egy ilyen kis összetekerhető balerinát, mindegy, csak legyen valami a harisnyán ami védi attól, h bele akadjon valamibe. Ha meg harisnyazokni van rajtam, akkor azt gyakran a cipővel együtt leveszem, bele teszem a cipőmbe, és csak azzal veszem vissza. Valamint mindig van a táskámban, és a kocsiban is tartalék harisnya, h baj esetén ki tudjam cserélni. Így tudom minimalizálni, a harisnyáim lyukadását, persze nagy ritkán így is elő fordul. És kellemetlenséget is csak az okoz, h pl a lyuk széle bevág a lábamba. Szégyenkezni nem szoktam ezért, mert hivatalos helyen nem vetem le a cipőm, így nem is látszik. Vendégségbe csak közeli barátokhoz, rokonokhoz megyek, és abban a közegben nem érzem kínosnak, ha lyukas picit a harisnyám. És ráadásul vendégségben sem mindenkinél kell levenni a cipőt, esetleg adnak vendégmamuszt. Ha meg otthon vagyok, akkor kit érdekel, h lyukas, ha zavar leveszem, ha nem akkor abban intézem a ház körüli dolgokat, hiszen annak a harisnyának már úgy is mindegy h egy helyen lyukas csak vagy három helyen... Más úgysem látja, én pedig a már amúgy is strapás harisnyát nyúzom tovább, nem pedig egy épet.

Egyébként a kérdés lényegét nem igazán értem, mert szerintem nincs olyan nő/férfi a földön, aki ne járt volna már így. Nem hinném, h ilyenért bárki megharagudna, vagy cikinek tartana ezért. Szerintem egy elmaszatolt smink sokkal cikisebb, mint egy lyukas harisnya/zokni...

31/n

2018. aug. 25. 00:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Sosem fordult még elő velem ilyen,sem harisnyával sem zoknival.
2018. aug. 25. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Te harisnyád. Amúgy se feltétlenül veszi észre. SZerintem ha emiatt megharagudna, akkor már eleve nem is lenne kíváncsi őszintén, tisztán, a társaságodra.
2018. aug. 25. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!