"Elegáns" jégeralsók vannak már férfiaknak? Például öltöny alá. (Van az a helyzet, mikor már látszani fog)
A gucci-nak van ez a nagyon jó "Deluxe longjohn for Men" márkája, ezt kimondottan úgy tervezték, hogy lógjon ki az öltönynadrág alól, mert elegáns.
Istenem...
A harisnya is ciki, ha jön az a bizonyos élethelyzet...
Elsőke, nem tudok komolyan venni egy olyan trollocska-kezdemény kisfiúcskát aki képtelen a kérdésre válaszolni (ott bukik nála a dolog, hogy még megérteni, hogy mit akar a kérdező, látom neked még az sem megy) és akinek százalékán mérföldekről ordít, hogy milyen szerencsétlen alak valójában. :D
Ne búslakodj, vigasztaljon az, hogy már azért megérte írnod, hogy jót röhögjek rajtad! :D
Bocsáss meg de jóindúlatuan írtam neked a harisnyát mivel én is azt hordok de látom te is csak a száraz öltönyös aktakukac stílust képviseled akik még csavarhúzót sem láttak élőben és jó modort sem oktattak a főiskolán/ egyetemen!
1996-tól kezdve gyártanak férfi nejlonharisnyát ha tájékozott lennél talán nem írnál butaságokat...
Ami a pontozásomat illeti az azért van ott ahol mert a te fajtád mindég azt szeretné ha a saját szája íze szerint válaszolnának és nem pedig őszintén!
Remélem érthetően fogalmaztam kedves túlképzett ki ha én nem fajzat...!
6.
Én nejlonharisnyát hordok, de nem vagyok akkora selyemmadár mint a diplomás kérdezőnk!
Az öltöny jobban illik ezekhez mert azon messziről látod kivel van dolgod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!