Egyetem évnyitóra elég egy hosszú ujjú fehér ing + öltönynadrág?
Bőven elég. Idén hol lesz? Főnix?
Minket is zaklattak, hogy muszáj menni és lesz névsor meg a fene tudja, nem volt. Sokan elmentek a látszatja megvolt az a párszáz ember hiány meg a kutyát nem érdekelte.
Nem értem, hogy miért vannak egyesek ennyire az évnyitó ellen. Elsősként nekünk is "kötelező" volt a megjelenés és esküt tettünk, egy kézfogással az egyetem hallgatójává fogadott minket a dékán úr. Persze, otthon is maradhattam volna és a kutya sem vette volna észre, hogy ott vagyok, de engem érdekelt. Egy tök jó emlékezetes élmény volt, nagyon szép volt és nekem tetszett. Gólyaként különösen örültem neki, mert éppen csak belecsöppentem az egyetemi életbe, de így még inkább egyetemi hallgatónak érezhettem magam.
Nálunk nem engedték be a fiúkat öltöny és nyakkendő nélkül, de máshol lehetséges, hogy lazábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!